Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

η ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΙΣΑ που δεν δίστασε να τα βάλει με ένα από τα μεγαλύτερα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ
http://enimerwsi.wordpress.com/
Βαθιά προσβολή ένιωσε η Δέσποινα Δημότση βλέποντας το reality και οπως μας είπε "όποια και εάν είναι η κατάσταση της χώρας, όσα λάθη και εάν έχουν γίνει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βγάζει τέτοια ρατσιστικά μηνύματα εναντίον ενός ολόκληρου λαού. Αυτό είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και πρέπει να σταματήσει"
 Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit η Δέσποινα Δημότση:
 
Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης.
Οταν είδε το βρετανικό reality με τον τίτλο "go Greek for a week" δηλαδή "γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα" θύμωσε τόσο πολύ που αποφάσισε να στείλει επιστολή στο βρετανικό κανάλι για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει να σταματήσει η προβολή του.


Όπως δήλωσε η κυρία Δημότση στο Newsit "αυτό που με ώθησε να στείλω την επιστολή διαμαρτυρίας ήταν αφενός το ρατσιστικό μήνυμα που δίνει το channel 4 εναντίον των Ελλήνων και αφετέρου η αντίδραση μιας γυναίκας προς το κανάλι που είχε απολογητικό ύφος. Θεώρησα πως δεν πρέπει να είμαστε απολογητικοί σε τέτοιες επιθέσεις γι΄αυτό και έστειλα επιστολή στο κανάλι. Στις 4 Νοεμβρίου που έστειλα την πρώτη επιστολή μου ανταπάντησαν σε ένα γενικό ύφος δίχως να μου δίνουν απαντήσεις σε αυτά που τους ρώτησα. Εστειλα και δεύτερη επιστολή που τους έλεγα πως εάν δεν σταματήσει αυτή η επίθεση θα έχει αντίκτυπο στον τουρισμό μας και πως θα ακολουθήσει διαμαρτυρία στην πρεσβεία πιο οργανωμένα".

2 σχόλια:

Makis είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΑΙΔΙΑ.....ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΟΥ ενα απ τα πολλα σχολια αναγνωστη για το συγκεκριμενο ηλιθιο σοου ....


zafi on Nov 7, 4:33 PM said:
Clearly this is a propaganda. It only shows one aspect that of corruption it fails to mention that the salaries in Greece are the lowest in Europe whereas the cost of living with the introduction of Euro is high!! Do you know that in the private sector in Greece people work in average 10-12 hours for 700 euros. Do you know that major German companies have contributed to major financial scandals in Greece and no one got punished???It's time to wake up and look into the bigger picture the world is not perfect not even in UK things are not working perfectly i.e benefit cheats!

Read more: http://articles.businessinsider.com/2011-11-07/europe/30368758_1_greek-british-surgeon-bus-driver#ixzz1f0eVGAjc

Ανώνυμος είπε...

ENOEITAι φτάνει ποια αυτή η διαβολή πρέπει να τους απαντάμε κατάλληλα