Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

η κυρία Παπαιωάννου η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Ιδού και το ΦΕΚ για να...
μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. ΣΥΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΈΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΕ ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ;)ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ..ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΊ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΑ
ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΣΤΟΊΧΙΣΕ 5000/ ΕΥΡΩ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: