Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, στην επιστολή του, διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στην όλη περιοχή

δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς, οι κρατούμενοι των δικαστικών φυλακών έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό που με ασφάλεια αλλά και με ανθρώπινες συνθήκες μπορούν να φιλοξενήσουν».

Να επιδείξει την ίδια ευαισθησία για το Ναύπλιο, όπως έκανε και με την Αθήνα, ζητεί με επιστολή του από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή ο δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο οποίος το πρωί συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, στην επιστολή του, διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στην όλη περιοχή και ζητεί μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών του.

- Υπάρχει αναγκαιότητα κάλυψης κενών οργανικών θέσεων (45) αρχιφυλάκων-αστυφυλάκων

- Υπάρχει ανάγκη να σταματήσει η μεταγωγή παράνομων λαθρομεταναστών στα κρατητήρια Ναυπλίου λίγο πριν από την απελευθέρωση τους. «Το φαινόμενο αυτό αναγκάζει τους περισσότερους από αυτούς λόγω έλλειψης χρημάτων να παραμένουν στον τόπο μας και μετά την αποφυλάκισή τους, με αποτέλεσμα να πληθαίνει ο αριθμός λαθρομεταναστών στην περιοχή μας...

»...φιλοξενούμε ήδη κρατούμενους στις δικαστικές φυλακές αλλά και στις αγροτικές και μάλιστα οι κρατούμενοι των δικαστικών φυλακών έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό που με ασφάλεια αλλά και με ανθρώπινες συνθήκες μπορούν να φιλοξενήσουν».

- Υπάρχει ανάγκη να σταματήσει επιτέλους η αφαίμαξη δυνάμεων από την περιοχή μας κάθε φορά που χρειάζονται αστυνομικές δυνάμεις στην Αθήνα και διάφορα ποδοσφαιρική γήπεδα.

«Οι δημότες μας δεν διαφέρουν από τους δημότες του Δήμου Αθηναίων και διαμαρτύρονται γιατί νιώθουν ανασφάλεια και φόβο», καταλήγει στην επιστολή του ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: