Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

εξώδικα και άρση εμπιστοσύνης στους βουλευτες ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

-
Με εξώδικα και άρση εμπιστοσύνης αναμένεται να αντιδράσουν οι αγανακτισμένοι του Άργους, βλέποντας να μην διαφοροποιούν την στάση τους από τις επιλογές του μνημονίου.
«Λέμε ένα μεγάλο “δεν πάει άλλο”, στην κυβέρνηση, την τρόικα, τους τοκογλύφους δανειστές, το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής, της χρεοκοπίας, της ατιμωρησίας. Το τεράστιο χρέος δεν είναι του λαού.
Το νέο Μνημόνιο (Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα) δεν πρέπει να περάσει. Δεν έχουν καμία νομιμοποίηση, η κυβέρνηση και αυτή η Βουλή, να οδηγήσουν το λαό στην εξαθλίωση και την χώρα στο γενικό ξεπούλημα» τόνιζαν στην ανακοίνωσή τους που καλούσε χτες τους πολίτες του Άργους, να πάρουν μέρος στην χτεσινή γενική απεργία, δίνοντας μια κρίσιμη μάχη για αξιοπρέπεια, δικαιώματα, δημοκρατία, ελευθερία.
Η συνέλευση της Τρίτης αποφάσισε μάλιστα να προχωρήσει σε ποιο δραστικά μέτρα φέρνοντας τους τοπικούς πολιτικούς προ των ευθυνών τους.
Στην εξώδικο διαμαρτυρία προς τους τρεις βουλευτές Αργολίδας θα τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και να αναλογιστούν ότι εκλέχθηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου. Παράλληλα εκφράστηκε και η πρόταση να γίνει με συλλογή υπογραφών άρση της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων προς τους βουλευτές εκείνους που θα ψηφίσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Ήδη στους «διαμαρτυρόμενους» του Άργους ενσωματώθηκαν πολλά νέα παιδιά και με ιδιαίτερο ζήλο επιμελήθηκαν τα δύο νέα πανό που τοποθετήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο και στο Νοσοκομείο του Άργους καλώντας τους πολίτες στις καθημερινές συνελεύσεις κάθε απόγευμα στις 8 το βράδυ στο θεατράκι της πλατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: