Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Αν τολμάτε ψηφίστε το νέο μνημόσυνο κατά του λαου...Εκεί θα είμαστε όλοι μια αλυσίδα την Τετάρτη

πλησιάζει η μέρα για την ψήφιση τού Μνημονίου 2 (μεσοπρόθεσμο),θα "βομβαρδίσουμε" με μηνύματα τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας.
http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Stoicheia-Epikoinonias-Voulefton?party_id=1b0dc746-cc77-4035-8f39-914706d07482
γράφουμε όλοι σε μήνυμα:
Αν τολμάτε ψηφίστε το νέο μνημόσυνο κατά του λαού, θα γραφτείτε στην ιστορία σαν προδότες.
Εκεί θα είμαστε όλοι μια αλυσίδα την Τετάρτη ,για να μην περάσετε! Υποθηκεύετε το μέλλον αρκετών γενεών, και δεν έχετε κανένα δικαίωμα! Ένα νέο Γουδί γεννιέται και φταίτε όλοι σας!!
..Δεν θύμωσα, που με κοροϊδέψατε - πάντα ψεύτες ήσασταν. Δεν θύμωσα, που με ληστέψατε - πάντα κλέφτες ήσασταν. Δεν θύμωσα που πλουτίσατε σε βάρος μου - πάντα λαμόγια ήσασταν. Το ότι ξεπουλάτε τη χώρα μου - αυτό με εξοργίζει...!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ..

Κατάργηση των νόμων περί ασυλίας των βουλευτών και περί μη ευθύνης υπουργών. Σύλληψη και τιμωρία των πολιτικών προσώπων, καταχραστών του δημοσίου χρήματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται! Κατάσχεση και δήμευση των περιουσιών τους! Και περιέλευση αυτών στο ελληνικό δημόσιο, εφόσον δεν αποδεικνύουν καθαρό τρόπο απόκτησής τους. Φορολόγηση των μεγαλοεπιχειρηματιών και των offshore εταιρειών και όχι των μισθωτών του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα ή των μικροεπαγγελματιών. Να επικηρύξουμε ως προδότες αυτούς που μας έσυραν την τελευταία 20ετία στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων και του ΔΝΤ! Nα αποκαλύψουμε ότι όλα ήταν ένα προδοτικό σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας στους διεθνείς κερδοσκόπους! Ότι την τελευταία 20ετία όλοι τους έπαιξαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη μας και ο Γιωργάκης απλά το αποτελείωσε!! Χωρίς αιδώ και χωρίς έλεος κανένα!! Και πάνω απ’ όλα να απαιτήσουμε να λειτουργήσει αληθινά ο θεσμός της δικαιοσύνης, με δικαστές πραγματικά ανεξάρτητους και επαρκείς, που θα κάνουν το καθήκον τους με βάση το νόμο και τη συνείδησή τους μόνον! Να απαιτήσουμε αληθινό σύνταγμα και δίκαιους νόμους.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα πρεπει να ξεκινησουμε απο τον υπουργο και τους βουλευτές της Αργολιδας τον κατεγισμο μηνυμάτων

Ανώνυμος είπε...

σωστα