Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ναύπλιο Νέα Ελπίδα!

Με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο 
http://mariatzirita.blogspot.com/
Το Σάββατο που πέρασε είχα την τύχη να βρεθώ με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλίου και αρκετούς από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού
Ναύπλιο Νέα Ελπίδα.
Διαπίστωσα με χαρά ότι είναι όλοι τους γεμάτοι όραμα και όρεξη για δουλειά! Νέοι άνθρωποι οι περισσότεροι, με γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας, στηρίζουν τον υπεροκομματικό αυτό συνδυασμό, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με πολιτική και κόμματα.
Αυτή είναι άλλωστε και η γραμμή του Χρ. Γραμματικόπουλου. Βρέθηκα λοιπόν σε μια παρέα, όπου επικρατούσε το φιλικό κλίμα και οι κουβέντες μόνο με πολιτική δεν είχαν να κάνουν. Κι αυτό είναι που εκτίμησα περισσότερο απ'όλα.
Κάθε δήμος, κάθε κοινότητα, έχει ανάγκη από ανθρώπους που πάνω απ'όλα να πονάνε τον τόπο τους και ν'αγαπούν τους συμπολίτες τους. Χαίρομαι που οι άνθρωποι που γνώρισα εκείνο το βράδυ, ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων αυτών.
.. Όσοι από σας που με διαβάζετε είσαστε στον συγκεκριμένο δήμο, σας καλώ να υποστηρίξετε τον Χρήστο Γραμματικόπουλο, για έναν και μόνο λόγο: γιατί το αξίζει. Τον γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιη γι αυτό που σας λέω.
Ραντεβού στις 7 Νοεμβρίου λοιπόν για την ψήφο σας και την αγάπη σας - κυρίως! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: