Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

«Κεφάλι» παίρνει ο Δράκος για το χρίσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Παιγνίδια με δημοσκοπήσεις χωρίς ονοματεπώνυμο. Δυσφορία Ρηγίλλης κατα Μανώλη.


Πολύ κοντά στο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης, ο νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος. Η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζεται σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια αυτή. Θεώρει ότι μπορεί να την κερδίσει και μάλιστα με ένα αυτοδιοικητικο στέλεχος και όχι με ένα πρόσωπο από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Τις τελευταίες ήμερες και παρα το γεγονός ότι το ζήτημα της υποψηφιότητας του Γιάννη Μανώλη έχει υποχωρήσει, εμφανιζεται δημοσκοπηση χωρις ταυτότητα, που τον δειχνει να διεκδικει την περιφερεια απεναντι στον Π. Τατούλη...




Συμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης, η Ρηγίλλης εχει θορυβηθει από την τακτική Μανώλη, καθώς δημιουργουνται προβλήματα σε μια περιοχη όπου η Νεα Δημοκρατία, επενδυει πολλά.

Ο Νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ προηγείται και σε δημοσκόπηση που διενηργησε η Νέα Δημοκρατία. Σε αυτή τη δημοσκόπηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης «μετρήθηκαν» οι Δημήτρης Δράκος, Γιάννης Μανώλης, Νίκος Ταγαράς (Νομάρχης Κορινθίας), Τάκης Σκανδαλάκης, ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης και από το ΠΑΣΟΚ οι Σταύρος Μπενος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Πάνος Μπεγλίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: