Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

η Κρανιδιώτισσα ηθοποιός Ειρήνη Σταματίου στην κωμωδία του Mega “Μ+Μ”

ΑΠΟ http://enimerwsi.wordpress.com/m+mΗ 22χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του mega «Μ+Μ» , η οποία προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00, είναι η «δική μας» Ειρήνη Σταματίου από το Κρανίδι. Η Ειρήνη που είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον χορό και διαβάζει ποίηση και θεατρικά έργα, φέτος κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο δίπλα σε γνωστούς ηθοποιούς, την Παναγιώτα Βλαντή ( γνωστή σαν Σιλβή από το «Μαύρα Μεσάνυχτα») και τον Φάνη Μουρατίδη (γνωστό από το «Μπαμπά μην τρέχεις»). 


Η ίδια μας λέει για τον ρόλο της : «Υποδύομαι την Τζίνη, την μεγάλη κόρη του Μιχάλη (Φ. Μουρατίδη), η οποία είναι δεκάξι ετών. Υποτίθεται ότι είμαι κυνική και κάπως απόλυτη. Ως μεγαλύτερη αδελφή, έχω αναλάβει τον ρόλο της μητέρας στο σπίτι, επειδή η μητέρα μας έχει πεθάνει. Μου αρέσει πολύ η συνεργασία και γενικότερα το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, νοιώθω πραγματικά πολύ τυχερή γι αυτή μου την πρώτη εμφάνιση. Είναι υπέροχο να δουλεύεις με αυτούς τους συντελεστές, από τους ηθοποιούς μέχρι το συνεργείο, είναι υπέροχοι άνθρωποι πέρα από εξαιρετικοί επαγγελματίες. Θα σου μιλήσω όμως κυρίως για τον σκηνοθέτη μου, τον Αντρέα Μορφονιό, είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχω αγαπήσει και είναι από τις λίγες φορές στην ζωή μου που δεν ντρέπομαι να ζητήσω επιπλέον πράγματα που θα ήθελα να κάνω. Για παράδειγμα, το τι τραγούδια επιλέγονται να τραγουδήσω, τα συζητάει μαζί σου, θέλει να ξέρει αν αυτό σε εκφράζει, αν όχι ή σε βοηθάει να το ξεπεράσεις ή το απορρίπτει κατ’ ευθείαν. Ζητάει πάντα την άποψη του ηθοποιού, όποιος και αν είναι, από τους πιο σημαντικούς ρόλους μέχρι τους πιο μικρούς και εκτός των άλλων ο τύπος είναι ροκάς από τους λίγους!!!».
Σαφώς και η τύχη στο επάγγελμα του ηθοποιού παίζει ρόλο, αλλά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το ταλέντο, για να επιλεγεί να παίξει κάποιος δίπλα σε ήδη γνωστούς ηθοποιούς, και η Ειρήνη διακρίνεται για το ταλέντο της καθώς ο συγκεκριμένος ρόλος της ταιριάζει «γάντι». Σχετικά με την υπόθεση του έργου : η Μαργαρίτα (Π. Βλαντή) είναι μπαλαρίνα και ζει μια πειθαρχημένη ζωή όπως αρμόζει σε μια κλασσική καλλιτέχνιδα. Την ίδια αυστηρότητα έχει επιβάλλει και στους δυο γιους της. Ο Μιχάλης (Φ. Μουρατίδης) είναι ένας ανέμελος ροκάς που ζει μια ζωή χωρίς πρόγραμμα. Ο ίδιος δεν αγχώνεται γι αυτό αλλά οι τρεις κόρες του προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Η μοίρα θα φέρει τις δυο αυτές οικογένειες δίπλα και αυτά που θα επακολουθήσουν απλά θα τα απολαύσουμε στα επόμενα επεισόδια. Το «Μ+Μ» μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μια ευχάριστη και οικογενειακή κωμωδία με πολύ καλές ερμηνείες και με γρήγορες και έξυπνες ατάκες που δίνουν μια ευχάριστη νότα στην πλοκή του έργου. Η συνέχεια κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο mega στις οθόνες μας…

δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα “παρατηρητής” στις 11/11/2009 Αρ.Φ. 812

Δεν υπάρχουν σχόλια: