Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Νεκρός ο πιλότος του Πετζετέλ

Νεκρός είναι ο πιλότος του πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Πετζετέλ που κατέπεσε την Πέμπτη 2 μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς. Δύο αεροπλάνα αυτού του τύπου είχαν απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, για να κατασβέσουν μικρής έκτασης φωτιά κοντά στην περιοχή Κατελειός. Το ένα αεροπλάνο με χειριστή των άτυχο πιλότο φαίνεται πως κατέπεσε και συνετρίβη κατά τη διάρκεια προσπάθειας προσβολής του πύρινου μετώπου. Τα ακριβή αίτια της πτώσης θα ερευνηθούν από τους εμπειρογνώμονες. Πυροσβεστικές δυνάμεις και συνεργεία της νομαρχίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης στο σημείο της πτώσης. Σημειώνεται ότι τα αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ είναι τα τελευταία χρόνια σε μεγάλο βαθμό παροπλισμένα, επιχειρώντας μόνο σε περιορισμένες εστίες φωτιάς, και μόνο πάνω από στεριά. skai Συνολικά 30 αεροσκάφη αυτού του τύπου, που είναι πολωνικής προέλευσης, είχαν αγοραστεί το 1983 από την Ελλάδα. Από αυτά τα 5 έχουν συντριβεί και τα υπόλοιπα 25 παραμένουν ακόμα, 20 χρόνια μετά, στην ενεργό υπηρεσία. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο σμηναγό Δ Στοϊλίδης ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΊ το 2007

...Τη θλίψη τους για το γεγονός εξέφρασαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κ.Καραμανλής δήλωσε: «Μας γέμισε θλίψη ο θάνατος του πιλότου, την ώρα που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση εκτελούσε το καθήκον του».

ΑΠΟΡΙΑ:

Γιατί ακόμη δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες??

Δικαιούνται οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να δηλώνουν τη θλίψη τους για τα θύματά τους??

Αυτός που θα έπρεπε να μπει φυλακή για την εγκληματική του διακυβέρνηση αυτής της χώρας, για το θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων από φωτιές, για την εξολόθρευση της φύσης σε όλη την Ελλάδα, τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε δώσει 33.000.000 Ευρώ για πρόληψη των πυρκαγιών, μετά τον όλεθρο του 2007, και αυτός με το επιτελείο του, των γκάγκστερ και των ανόητων Αντώναρων του, που μας περνάνε για μ...@@κες, δεν κατάφεραν να κάνουν τις μελέτες για την απορρόφηση των χρημάτων αυτών??!!!!!

Και τώρα βγαίνει και δηλώνει τη ...θλίψη του!!

Δεν τη θέλουμε τη θλίψη τους, την παραδειγματική τιμωρία τους θέλουμε!!

. http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: