Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τέσσερις νεκροί με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλο


Από τα 43 κρούσματα, τα 36 έχουν καταγραφεί στην Αργολίδα και από ένα σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Ρέθυμνο, ενώ δύο βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Ο γιός του εκλιπόντος, παρά την τραγική κατάληξη, ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλοντας παράλληλα τον Δήμο Ναυπλιέων για παραλείψεις στην καταπολέμηση των κουνουπιών.
Όπως σημειώνει ο Θάνος Νικ. Χριστόπουλος:
«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω ειλικρινά και δημόσια τους Αξιότιμους ιατρούς της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ναυπλίου κκ. Λαμπρόπουλο Χρήστο και Πρωτόπαπα Ανδρέα δια το Ήθος, την Ευγένεια, τον Σεβασμό και τις Υπεράνθρωπες προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια νοσηλείας του προσβληθέντος από τον ιό του Νείλου Πατρός μου.


Επίσης, Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής κλινικής Ναυπλίου δια το Ήθος, την Υπομονή (διότι μερικές φορές υπήρξα ενοχλητικά πιεστικός……….), την Ευγένεια, την Κατανόηση προς την οικογένειά μου και διά την αμέριστη και Ανθρώπινη φροντίδα τους προς τον πάσχοντα Πατέρα μου.
Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουμε άπαντες, ασθενείς και συγγενείς στον χώρο των νοσοκομείων, (οι αιτίες είναι γνωστές......), υπάρχουν Άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν σε ύψιστο βαθμό το επαγγελματικό τους Ήθος, δίνοντας καθημερινά τον Αγώνα τους για όλα !
Τους αξίζει έπαινος !
Δυστυχώς όμως, ο Πατέρας μου κατέληξε.
Κατέληξε διότι κάποιος - κάποιοι εις τον δήμο Ναυπλίου, αδιαφόρησαν δια την δημόσια υγεία και την έγκαιρη πρόληψη αντιμετωπίσεως των κουνουπιών φέροντα τον ιό του Νείλου, (όταν ήταν ακόμα προνύμφες, δλδ τον μήνα Μάρτιο), παρ’ ότι είχαν ενημερωθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ από το ΚΕΕΛΠΝΟ, πολλούς μήνες πριν την έξαρση του ιού κατά το θέρος !
Όμως, θα αποδοθεί δικαιοσύνη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: