Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ενώ κολυμπούσε, δέχθηκε την «επίθεση» μεγάλης τσούχτρας

ενώ κολυμπούσε, δέχθηκε την «επίθεση» μεγάλης τσούχτρας η οποία κώλυσε με τα πλοκάμια πάνω της. Πάνω στον πανικό της βγήκε έντρομη στη στεριά και έκανε το λάθος να ρίξει επάνω στα σημεία που ήταν κολλημένη η τσούχτρα ζεστό νερό, με αποτέλεσμα αυτή να μετατραπεί σε «βεντούζα» και να παραμένει κολλημένη σε τμήμα του στήθους και του προσώπου της.
Η αδυναμία αποκόλλησης της τσούχτρας από το σώμα της σε συνδυασμό με τους αφόρητους πόνους, την οδήγησε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου εκεί για την αφαίρεση της έγινε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διήμερη νοσηλεία της.


Η 35χρονη, η οποία εργάζεται περιστασιακά αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό σπιτιών, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία δύο ημερών. Το χειρότερο όμως γι’ αυτή είναι πως κινδυνεύει για όλη τη  ζωή να φέρει σημάδια στο πρόσωπο και το  στήθος της καθώς τα αποτυπώματα από το χτύπημα της τσούχτρας θα μείνουν. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα – όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί – είναι να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση το κόστος της οποίας εκτιμάται πως θα φτάσει τις 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: