Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ο Τάκης Μαρκόπουλος υπέστη έμφραγμα σε αγώνα Παλαιμάχων


Η τραγωδία χτύπησε ξανά την ποδοσφαιρική οικογένεια του Άργους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μαρκόπουλος, κατά την διάρκεια του αγώνα Παλαίμαχοι Κουτσοποδίου – Σπάρτακος υπέστη βαρύ έμφραγμα και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του γιατρού αγώνος και του συμπαίκτη του στον Σπάρτακο, γνωστού καρδιολόγου Κώστα Παναγιωτόπουλου, υπέκυψε, τελικά, στο Νοσοκομείο Άργους.
O Πρόεδρος και  τα μέλη  του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια  στην οικογένεια  του παλαιμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη  Μαρκόπουλου  για τον αδόκητο χαμό του. Όπως μας δήλωσε, μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Βασίλης Σιδέρης, μετά από την τραγωδία αυτή προτίθεται να ζητήσει την διακοπή του τουρνουά Παλαιμάχων.



Να τονισθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο Τουρνουά είχαν καταθέσει Υπεύθυνες δηλώσεις πως ήσαν υγιείς και έπαιζαν με προσωπική τους ευθύνη. Για πρώτη φορά δε είχε προβλεφθεί να υπάρχει γιατρός αγώνα. Δυστυχώς, όμως, το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον…
Γιώργος Ν. Μουσταΐρας
Η 1η φωτογραφία είναι του 2013, από αγώνα σε γήπεδο 8Χ8 της ομάδας του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με την ομάδα των δικηγόρων Αργολίδας. Η 2η από την συμμετοχή του αείμνηστου φίλου Τάκη (2ος κάτω αριστερά) με την ομάδα του Περσέα, σε παιχνίδι κόντρα στην ομάδα μας (Ράδιο Ήρα), στο Νταμάρι του Ναυπλίου (δεκαετία 90). (αρχείο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ)



Δεν υπάρχουν σχόλια: