Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται από την συστηματική αδιαφορία


Προ μηνών σε ομιλία του Βοριδη στο Ναύπλιο ,ο Καμποσος τον ξεπέρασε σε ακροδεξιό παραλήρημα
Μόνο το τσεκούρι δεν πήρε
Γιατί κάποιοι εξεπλάγησαν προχθές σε ένα άλλο ακροδεξιο παραλήρημα ,και το ξέθαμα νεκρών για ιδίαν εκμετάλλευση!;
Ο Δήμαρχος Άργους μάλιστα δεν δίστασε να καλέσει τον Ελληνικό Στρατό να αναλάβει την αστυνόμευση των πόλεων.
Ο φασίστας αυτό απλά κάνει
Ερμηνεύει την ιστορία κατά το δοκούν. ξεχωρίζει καλούς και κακούς(όπου τον συμφέρει)δεν κάνει ποτέ διάλογο. και βάζει και λίγο σάλτσα από Γκεμπελισμο,και αόρατων εχθρών
Σε μια δύσκολη περίοδο που η χώρα θέλει ενότητα, κάποιοι παίζουν το βαθύ παιχνίδι της διχόνοιας και του παρακράτους, ακροβατώντας επικίνδυνα σε μετεμφυλιακούς κανιβαλισμούς, προφανώς για μελλοντικούς βουλευτικούς ψήφους , ενω ο όλεθρος τους είναι αναπόφευκτος
Ένα να ξέρετε
Σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουμε θύελλες... και δεν δίνουν δεκάρα για την αδικία ,αλλά κάλλιστα χαρακτηρίζονται πιόνια της εκαστοτε ελίτ και εξουσιας
Και όποιος νομίζει δεν τον αφορά .αυτοί στρέφονται εναντίον οιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη με αυτούς
Το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται από την συστηματική αδιαφορία 
Αν νομίζουν ότι σε περιοχές όπως εδώ επειδή δεξιοκρατούνται θα σπείρουν μίσος, να είστε σίγουροι ότι θα απομονωθούν και θα γραφούν με μελανά γράμματα στην ιστορία όπως και άλλοι πολλοί
Και με αυτά [που κάνουν απλά συσπειρώνουν τις υγιείς ομάδες του τόπου
 Όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, από το δηλητήριο του φασιστικού και αντικομουνιστικού παραληρήματος ξεχείλισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αργούς-Μυκηνών ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον δήμαρχο Δ. Καμπόσο στην παρουσίαση βιβλίου που λασπολογεί τον αγώνα των κομμουνιστών και του ΕΑΜ. 


Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ανιστόρητη προσπάθεια των υπηρετών της αστικής τάξης που προσπαθούν να πλαστογραφήσουν την πραγματική Ιστορία για να θολώσουν τα μυαλά των νέων, για να μη διδάσκονται από τα κατορθώματα των πατεράδων τους. Για να μη μαθαίνουν πως ο οργανωμένος λαός με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές αντιμετώπισε τους φασίστες. 

Οι υπηρέτες της αστικής τάξης, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, δεν παραλείπουν να επιτεθούν στους κομμουνιστές. Και είναι εξηγήσιμο. Ο αντικομμουνισμός τους πηγάζει από το μίσος τους στην εργατική τάξη και την ταξική πάλη, από το γεγονός ότι ταξικά είναι με το μέρος των αφεντικών, του κεφαλαίου. Γνωρίζουν πολύ καλά επίσης ότι είναι οι κομμουνιστές αυτοί που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην οργάνωση και την πάλη του λαού, για να καταφέρει να στείλει στον αγύριστο το καπιταλιστικό σύστημα.

Εμπνεόμαστε, μαθαίνουμε και διδασκόμαστε από αυτούς τους μεγάλους αγώνες του λαού μας. Από τους αγώνες του ηρωικού ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ενάντια στο φασισμό – ναζισμό ,τη στιγμή που η αστική τάξη της Ελλάδας, την οποία ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών υπηρετεί με κάθε τρόπο, είτε είχε φύγει από την Ελλάδα, είτε είχε συμμαχήσει με τους Γερμανούς ναζιστές. 

Οι κομμουνιστές δε ξεχνούν. Είναι περήφανοι για την ιστορία τους σε αυτόν τον τόπο, μια ιστορία που είναι άρρηκτα δεμένη με τις σημαντικότερες στιγμές της πάλης του λαού ενάντια στους δυνάστες του κυρίως ενάντια σε ότι πιο βρώμικο και απάνθρωπο έχει γεννήσει το σάπιο, εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα ,το ναζισμό. 

Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν πως μπορούν διαστρεβλώνοντας την Ιστορία, να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους. Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία της περιοχής να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε κάθε φασιστική αντίληψη και στο σύστημα που τις γεννά. 

Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ
Ακόμα ένα «ακροδεξιάς κοπής» στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, επ’ αφορμής της παρουσίας του και των δηλώσεών του σε παρουσίαση βιβλίου σχετικού με τον εμφύλιο.
Είναι ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επιδόθηκε σε ένα αντιαριστερό παραλήρημα, εκτοξεύοντας εμφυλιοπολεμικού τύπου ύβρεις εναντίον του ΕΑΜ και των αγωνιστών της Αριστεράς.
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ξεκαθαρίσει τη στάση του και να αποδοκιμάσει το στέλεχος του κόμματός του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «το φιλελεύθερο λούστρο με το οποίο επιχειρεί να κρύψει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις ακροδεξιές συνιστώσες του κόμματός του, δεν επαρκεί», υποστηρίζει και εξηγεί:
«Σε πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων “Πελασγός”, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Καμπόσος, επιδόθηκε σε ένα αντιαριστερό παραλήρημα, εκτοξεύοντας εμφυλιοπολεμικού τύπου ύβρεις εναντίον του ΕΑΜ και των αγωνιστών της Αριστεράς.
Ο ίδιος ο επικεφαλής των εκδόσεων “Πελασγός” άλλωστε, ο οποίος έλαβε κι αυτός τον λόγο στην εκδήλωση, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιεύει διθυραμβικά σχόλια για τον πρωτεργάτη της χούντας Στ. Παττακό, μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».
Και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Καλούμε τον Κ. Μητσοτάκη να διαχωρίσει τη θέση του εμπράκτως και να αποδοκιμάσει το στέλεχος του κόμματός του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: