Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να ταξιδέψει o Kώστας Τσίμπος στις ΗΠΑ


Η οξεία λεμφωβλαστική λευχαιμία από την οποία πάσχει ο 6χρονος Κωνσταντίνος Τσίμπος από το Άργος έχει συγκλονίσει ανθρώπους από κάθε γωνία της γης, με αποτέλεσμα τα χρήματα για το πολυδάπανο ταξίδι της στις ΗΠΑ να συγκεντρωθούν μέσα σε λίγες ημέρες!!

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής είναι 407 χιλ. ευρώ (!) για τον Κωνσταντίνο και είναι αρκετό και για τη νοσηλεία του στην κλινική του Σιάτλ των ΗΠΑ.

Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου στο πρόβλημα του Κωνσταντίνου ήταν τόσο μεγάλη,που το ποσό συγκεντρωθηκε μόλις σε επτά μέρες και αύριο θα μπορέσει η οικογένεια να προκαταβάλει τα 455.000 δολάρια στην κλινική και εν συνεχεία στις 20 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τη θεραπεία του.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου, εμφανώς συγκινημένη, ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook το παρακάτω μήνυμα: https://www.facebook.com/aggeliki.nikolakopoulou
“Και ΝΑΙ υπάρχουν άνθρωποι που φωνάζουν με όλο τους το "είναι" είμαστε εδώ για σας!!!! Άνθρωποι γνωστοί....άνθρωποι άγνωστοι....άνθρωποι με λίγα που στερήθηκαν για να συνεχίσεις εσύ να ονειρεύεσαι!!!! 
Άνθρωποι που γίνανε ένα για ένα σκοπό....
Να γίνει ο ΗΡΩΑΣ μου/μας καλά!!!
Και θα γίνει.....Όλη αυτή η αγάπη σας δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από τη θεραπεία του!!!!
Μακάρι να μπορούσα ΟΛΟΥΣ εσάς να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά όπως κάνατε εσείς εμας!!!!
Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω!!!!
Να σας έχει ο Θεός καλα!!!
Τα καταφέραμε!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ!!!!!
Αύριο θα γίνει η κατάθεση χρημάτων!!!!
ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΞΕΚΙΝΆ!!!!!!!!!!!!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: