Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΛΑΪΖΑ
Και μετά από το χτεσινό περιστατικό που προσπαθούσαμε να βρούμε ποιος θα παει το χτυπημένο σκυλάκι σε κτηνίατρο (το σκυλάκι ήταν χτυπημένο από το πρωί και ειδοποιηθηκαμε στις 13.30.) και ποιος κτηνίατρος είναι ανοιχτά την Κυριακή, 
σήμερα έλαβα ένα ακόμα τηλεφώνημα για ένα σκυλάκι απο το Lidl που έβγαζε αφρούς. 
Φοβηθήκαμε για φόλες μιας και η περιοχή εκεί δεν είναι και η πιο φιλική. Το σκυλάκι ήταν πολύ αγριεμένο και 4 άτομα προσπαθούσαν να το καταφέρουν. 
Τελικά μετά από ώρα κκατάφεραν και το έπιασαν και το μετέφεραν στον κο Ντούρο άμεσα. Ευτυχώς οι αφροί δεν ήταν από φόλα όμως το σκυλάκι είναι επιληπτικό και πρέπει να βρει άμεσα φιλοξενία ή υιοθεσία.


 Ως σύλλογος φροντίζουμε πάνω απο 70 σκυλάκια, αδυνατούμε να πάρουμε άλλα. Είναι ένα ημίαιμο θηλυκό λαμπραντορακι 10 μηνών και λόγω της κατάστασης του θα χρειάζεται κάποια φάρμακα καθημερινός. Ελπίζουμε μέσω των κοινοποιήσεων σας να βρει ένα σπιτάκι που του αξίζει. Επίσης ως σύλλογος είμαστε καταχρεωμένοι με χρέος που ξεπερνά τα 10 000 ευρώ.
 Χτες ο σύλλογος μας χρεώθηκε 150 ευρώ, σήμερα δε γνωρίζουμε το πόσο.
 Αύριο θα χρειαστεί κάποιο άλλο σκυλάκι να επισκεφτεί τον κτηνίατρο. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια μας. 
Αν δεν έχουμε δωρεές δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Παρακαλούμε βοηθήστε μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Παναγιωτα Τσιαμουλου, τον σύζυγο της, την Τζένη Σέρφα καθως και τον άνθρωπο που μας τηλεφωνησε που μες το καταμεσήμερο προσπαθούσαν να σώσουν αυτό το ζωάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: