Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, στο Άργος,


O Ποδηλατικός Σύλλογος Αργολίδας «Ορθοπεταλιές» σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. συμμετείχαν σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, διοργανώνοντας στο Άργος, τη μεγαλύτερη ποδηλατάδα στον τόπο μας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 ποδηλατών.
Όλα τα λεφτά ο κύριος ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΙΓΓΕ .. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ



Βασικό και κύριο αίτημα της ποδηλατοπορείας ήταν η δημιουργία ποδηλατόδρομων.
Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου, είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους «επίσημη» βόλτα στα τμήματα ποδηλατόδρομων που έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης του Άργους, προσδοκώντας στη δημιουργία και άλλων τμημάτων ποδηλατόδρομων και την ένωση μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας ολοκληρωμένος ποδηλατόδρομος που θα μπορεί να κάνει ακόμα πιο ευχάριστη και εύκολη τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη του Άργους και να μπορεί πλέον ο Δήμος Άργους – Μυκηνών να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις που να σχετίζονται με το ποδήλατο.

Ευχαριστούμε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στην βόλτα μας, το Τμήμα Τροχαίας Άργους για την ασφαλή διοργάνωση της εκδήλωσης, το κατάστημα ΚΙΝΤΗΣ bikes που για μια ακόμη φορά ανέλαβε το service των ποδηλάτων, την Acτion in Greece για την υποστήριξη και τον σύλλογο «ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: