Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

25.000 ευρώ για τις φιεστες στο Άργος


Kαι ενώ ο έγκυρος Δημότης γράφει ότι  στο Ναύπλιο ,τους έπιασε κόψιμο, και έψαχναν χαρτί,(η ιλουστρασιόν έκδοση της εφημερίδας δεν ενδείκνυται). .
.πάλι πέντε εχθροί (πάντα πέντε είναι).σχεδίαζαν δολιοφθορές..αλλά οι γνωστοί ρουφ..συγνώμη νοικοκυραίοι τους άκουσαν,και θα τους χτυπήσουν..έχει  γούστο να έχουμε καμιά δολιοφθορά γέφυρας,σαν του Γοργοπόταμου

και πέρα από τα γραφικά στο προκείμενο 




Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση που είχε λάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ) για χρηματοδότηση των εκδηλώσεων της Μεγάλης Παρασκευής και διήμερου του Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. στις 14 Απριλίου, εγκρίθηκε το ποσό των 25.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για τα έξοδα των εκδηλώσεων. Ποιες ακριβώς είναι οι εκδηλώσεις και σε ποιους κατανέμονται τα χρήματα, δεν αναφέρεται.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι μέρος των εξόδων που έγιναν για την εορτή του Αγίου Πέτρου, καλύφθηκαν από τα ταμεία του Δήμου. Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να διατεθούν 3.000 € για δαπάνες που αφορούν ηχητική κάλυψη, βιντεοσκόπηση, φωτογραφική κάλυψη, προμήθεια λουλουδιών κ.λ.π.

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΑΜ για την έγκριση των εξόδων, από τα 11 μέλη της παραβρέθηκαν τα 6. Υπέρ ψήφισαν οι Νίκος Γκαβούνος, Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, Αχιλλέας Μπαντανάς, Δέσποινα Δαμασκηνού. Κατά, οι Πάνος Νικολαράκος και Όθωνας Νικολόπουλος. Απόντες ήταν οι Ανθή Μπλάτσου, Ελένη Σιδέρη, Κρυσταλία Κατσάνου, Σοφία Παπαδοπούλου, Γιώργος Καραχάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: