Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ!::



                              ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ                                                                   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


            Έχει γεμίσει το facebook και τα διάφορα τοπικά site με αναρτήσεις από τοπικούς άρχοντες και υποψηφίους όπου μας συγχαίρουν λένε.Αλήθεια ποιος από εσάς που μας μας εύχεστε τα καλύτερα μας κάλεσε ποτέ στο γραφείο του για να συζητήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν σχολείο?'Εστω και για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου.Σε μια αίθουσα με δημοσιογράφους,με υπεύθυνους σε θέματα παιδείας όπου θα ακουστούμε έστω και για λίγα λεπτά,αφού τα θέματα μας θα καταγραφούν και θα μπουν πάλι στο συρτάρι.Ναι,στο συρτάρι!

ΕΡΕΥΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ που γίνονται τριγύρω, είναι δραστηριότητες των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ή........αρπακολλατζήδων που κρύβονται πίσω από την παρουσία του Συλλόγου....και κάνουν χρυσές δουλειές, με
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ....όπως π.χ. ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ........και ΧΑΛΑΡΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ!:::

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το πλωτό μουσείο «Νεράιδα» στο λιμάνι του Ναυπλίου


Το μοναδικό στη χώρα μας πλωτό μουσείο με τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πλόες και ένα από τα πλοία-σύμβολα της χρυσής εποχής του τουρισμού στον Αργοσαρωνικό θα βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου

από τις 27 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Η δράση πραγματοποιείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλιέων.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


Φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη
Σε καιρούς κρίσης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής, σε καιρούς επίθεσης στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις, στο βιός και στην ζωή μας την ίδια, η αλληλεγγύη είναι η προϋπόθεση άμυνας όσων πλήττονται από την νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα.

Ευχόμαστε ότι σε αυτή την χώρα κάποτε θα υπάρξει και η εποχή του φωτός, γιατί πολλά τα σκοτάδια...


«Πού πάει ο τουρισμός στο Ναύπλιο; Ποιους εξυπηρετούν τέτοιες μέθοδοι»;
Ανακοίνωση από restaurant «Αγνάντι»

Το 2001 ανοίγει ένα μαγαζί διαμάντι για την περιοχή μας. Το όνομα του Restaurant Αγνάντι. Με συνεχή ποιοτική παρουσία στο χώρο της εστίασης και μεγάλη προσφορά στον τουρισμό, στο Ναύπλιο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος. Οι πελάτες μας από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, απολάμβαναν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αποτέλεσμα να πιστοποιηθούμε από τον ΕΟΤ με το σήμα της Ελληνικής Κουζίνας (το μοναδικό εστιατόριο του νομού μας).

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η 4η Γιορτή του Circulo στην Καραθώνα (και λόγω ΤΑΙΠΕΔ, ίσως η τελευταία…)


Η 4η Γιορτή του Circulo στην Καραθώνα (και λόγω ΤΑΙΠΕΔ, ίσως η τελευταία…)

Όλα ήταν αναμενόμενα... Και η φετινή γιορτή του Circulo Cooperativa στην παραλία της Καραθώνας κύλησε όπως οι προηγούμενες: Με πλήρη επιτυχία, οργανωτικά και καλλιτεχνικά.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.



Μας πήραν τους μισθούς και τις συντάξεις. Μας πήραν τις δουλειές. Μας κόβουν το ρεύμα. Μας έχουν ανασφάλιστους χωρίς φάρμακα, γιατρούς και νοσοκομεία. Αφήνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα και τα οδηγούν στη μετανάστευση.

Θέλουν να πάρουν και τα σπίτια, τα χωράφια και τα μαγαζιά μας!!

Θα το επιτρέψουμε;

O Δούρειος Ίππος από τις Μυκήνες συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει η ArtFido.


Δούρειος Ίππος από τις Μυκήνες συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει η ArtFido. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για την Αργολίδα αν το έργο του δικού μας καλλιτέχνη Στέλιου Δ. Μαραγκού καταφέρει να αναδειχθεί παγκοσμίως. Ψηφίστε εδώ, για να ξεπεράσουμε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο…

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: