Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Αργος


Η παρουσίαση  θα γίνει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος ( Κορίνθου 23 ).

 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 25- 65 ετών και θα υλοποιηθεί στα χωριά του νομού Αργολίδας και το Δήμο Νεμέας Κορινθίας.
Καλούμε τις γυναίκες που θέλουν να εκπαιδευτούν στη ψηλάφηση  και να κάνουν τον έλεγχο των μαστών τους δωρεάν με υπερηχογράφημα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Καμιά γυναίκα  άνεργη ή ανασφάλιστη δεν πρέπει να απουσιάσει.
Οι φορείς που θα συνεργαστούν με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, είναι κοινότητες, πολιτιστικοί και άλλοι σύλλογοι και  θα οργανώσουν στο χώρο τους την πολύτιμη αυτή δράση.


Καλούμε όλους να παρευρεθούν στη παρουσίαση για να πληροφορηθούν τον τρόπο υλοποίησης  και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ίδρυμα Μποδοσάκη, ως Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος του Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις  (ΜΚΟ).
Στα πλαίσια της ενημέρωσης του προγράμματος, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00πμ. η πρόεδρος του συλλόγου κα Χριστίνα Μπαρλιά, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του συλλόγου, οδός Γούναρη 47, Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: