Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

εντός του επόμενου τριμήνου η επανεκκίνηση της λειτουργίας των προαστιακών σιδηροδρομικών δρομολογίων Κόρινθος – Άργος - Ναύπλιο,


Για τους αυτόχθονες ιθαγενείς αποτελεί μόνιμο ανέκδοτο,μαζί με τον Αναβαλλο
 Σου λέει εκλογές έρχονται!με μια λυτή ανακοίνωση χωρίς κανένα σχεδιασμό, προαστιακός ένα μεγάλο έργο,που εκμηδενίζει τις αποστάσεις,ανακοινώθηκε για ΝΑΥΠΛΙΟ. ενώ δεν υπάρχουν υποδομές,ούτε για τον Μουτζούρη.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ



Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Υπουργού ΠΕΚΑ και Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη:

Προωθείται εντός του επόμενου τριμήνου η επανεκκίνηση της λειτουργίας των προαστιακών σιδηροδρομικών δρομολογίων Κόρινθος – Άργος - Ναύπλιο, μετά από συνεργασία του Υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοïδη.
Η απόφαση αυτή των δύο Υπουργών γνωστοποιήθηκε στον Πρόεδρο του ΟΣΕ Παναγ. Θεοφανόπουλο, ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση των ενεργειών που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της γραμμής. Σημαντικό μέρος του κόστους λειτουργίας της γραμμής θα χρηματοδοτηθεί από τις ΥΓΟΣ (Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος), καθόσον τα δρομολόγια αυτά χρειάζονται οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία.

Στην υλοποίηση της επανακκίνησης συμμετέχει ενεργά τόσο ο Δήμαρχος Ναυπλίου, κ. Δημήτρης Κωστούρος, εκφράζοντας τη βούληση των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων όσο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με σχετικές δράσεις που έχει αναλάβει ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: