Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

O θεός δεν κατοικεί στους ναούς που εσείς φτιάξατε αλλά στην καρδιά του ταπεινού ανθρωπου
Αυτό που έκανε η κ . Αφροδίτη αν είχαν την τόλμη να το κάνουν κι άλλοι σίγουρα η Ελλάδα δεν θα είχε τη σημερινή της κατάντια!

Ένα βίντεο που μέσα σε 4 λεπτά περιγράφει την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας και του χριστιανισμού, της εκκλησίας κ της δηθενιάς των τύπων που της βούτηξαν τον σταυρό μέσα από τα χέρια
 Φοράνε χρυσά άμφια και χρυσούς σταυρούς για να μοιάζουν με τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου.Αντί να της πει ότι θα την βοηθήσει, της λέει ότι δεν ήταν τίμιο
Ένα μάτσο λεβεντομαλάκες μαλώνουν στο νερό με μια γριά γυναίκα για το σταυρό... Και όταν μετά λέει πως ο άντρας της πεθαίνει και την πνίγουν τα χρέη, οι αναίσθητοι, τα ΖΩΑ της λένε πως χάλασε το έθιμο!
Την ώρα που τα ξεπουλημένα ΜΜΕ μας προβάλλουν τα σαλέ με τους νεόπλουτους νεοέλληνες εμείς αναδεικνύουμε την άλλη πλευρά, την δική μας.
 Την διαμαρτυρία μιας Ελληνίδας, χαστούκι στους τοπικούς άρχοντο"Λιάπηδες" της πολιτικής, φωνάζοντας Ζήτω η Ελλάδα αλλά και ορίζοντας τον δικό της τρόπο αντίστασης και διεκδίκησης πέφτοντας στην θάλασσα και πιάνοντας τον Σταυρό

Η κατάντια της Ελλάδας, η εξαθλίωση του λαού μας, αλλά και η ψυχική δύναμη της μάνας που πεινάνε τα παιδιά της και χάνει τον άντρα της!

Ο παπάς έπρεπε να της δώσει όχι μόνο τον Σταυρό,αλλά και επί πλέον βοήθεια για την κατάσταση της.Το ποίμνιο τους δυστυχεί και αυτοί που είναι οι ποιμένες του ,τι κάνουν; Μαζεύουν τα λεφτά να τα κάνουν τι;; Αυτά έλεγε ο Χριστός; Αυτή είναι η αδελφική και χριστιανική αγάπη; Που είναι η συμπόνια προς τους δυστυχείς και τους πεινασμένους;
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο. Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της. ''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.

Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.

Διαβάσατε και μερικά σχόλια απο το βίντεο


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: