Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Μήπως τελικά έχει δίκιο ο Γιάννης Μανιάτης; Για το νερό στο Ναύπλιο!


Στις 6 Δεκεμβρίου 2013, μετά τις πλημμύρες στην περιοχή του Άργους, σε απάντηση ερώτησης του Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα, ο Υπουργός Γιάννης Μανιάτης απαντούσε για το νερό που υδροτοτούνται το Ναύπλιο και το Άργος "...με αποτέλεσμα το νερό να είναι χαμηλής ποιότητας και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία".

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος, όχι μόνο δεν αντέδρασε στην επίσημη, έγγραφη αναφορά του Υπουργού, αλλά στις 18 Δεκεμβρίου 2013, σε ραδιοφωνική εκπομπή και σε σχετική ερώτηση, απαντά: "Εγώ δεν άκουσα τη δήλωση του κ. Μανιάτη".





Αντί να έχει σηκωθεί το "σύμπαν", φορείς και πολίτες για το τόσο σοβαρό θέμα, της ίδιας μας της ζωής και των παιδιών μας, εκτός του Δημήτρη Κοδέλα και κάποιων λίγων που τραβάνε το κάρο, οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα.

Ανεχόμαστε την κοροϊδία και τα πιθανά συμφέροντα και αποδεχόμαστε το γεγονός εδώ και ένα μήνα να τρέχει ακατάλληλο, η πιο ήπια έκφραση, νερό στις βρύσες μας.

Μάλλον θεωρούμε φυσιολογικό να τρέχει χωμάτινο νερό που κάνει μόνο για πότισμα.

Οι πιο ωραίοι πάντως είναι αυτοί που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στην περιοχή, ο Ιατρικός Σύλλογος, οι ευαίσθητοι Οικολόγοι που θα εμφανιστούν προεκλογικά και όλοι αυτοί που έχουν ένα λόγο παραπάνω.

Να τους χαιρόμαστε και αυτούς και τους Δημοτικούς μας Άρχοντες.

Να υπενθυμίσω απλά, ότι έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ για το νερό στο Ναύπλιο, συνεχίζουν δε να δαπανώνται τεράστια ποσά, οι βρύσες τρέχουν χώμα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται συνεχώς, στον πρώην Δήμο Μιδέας "πίνουν" πραγματικό νιτρικό δηλητήριο και μεις απολαμβάνουμε την ομορφιά της πόλης μας, συνδυασμένη με τη φτώχεια και την ελπίδα πως το 2014 θα βγούμε στις αγορές.

Τελικά στη ζωή, ότι αξίζεις παίρνεις.

Όχι χρήματα φυσικά.

Καλή χρονιά

Prefadoros

Υ.Γ. Ας ευαρεστηθεί κάποιος συμπολίτης να ρωτήσει για το θέμα το Δήμαρχο κ. Κωστούρο, αφού δεν απαντά στον Prefadoro, μπορεί να ευαρεστηθεί σε αυτόν να απαντήσει και να μάθουμε και μεις.
http://www.prefadoros-blog.com/2014/01/blog-post_3.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: