Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Mυστικές υπηρεσίες και παρακράτος οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο !:


Δύο άτομα έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 λίγο πριν τις 19:30.

από τους πυροβολισμούς υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας στο θώρακα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Εξάλλου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο νεαροί οι οποίοι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα και με δηλώσεις βουλευτών του κόμματος, είναι τα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο Ηράκλειο Αττικής.
Κατέβηκαν από την μηχανή. Πλησίασαν τους στόχους και τους φύτεψαν από μία σφαίρα στο κεφάλι. Έναν τον σημάδεψαν και στη καρδιά. Στη συνέχεια καβάλησαν τις μηχανές και εξαφανίσθηκαν.


Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ατόμων - μελών της Χρυσής Αυγής στη μέση του δρόμου, σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στην λεωφόρο Ηρακλείου 426, όταν δύο άνδρες με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ακόμη άτομο έχει τραυματιστεί.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και διερευνούν τις συνθήκες που έγινε το έγκλημα. Οι δράστες διέφυγαν με την μηχανή, μαύρου χρώματος και αναζητούνται. Σημειώνεται ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν κλειστά την ώρα του περιστατικού, ενώ με ανάρτησή της η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδά της αναφέρει ότι τα θύματα είναι δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών.
http://kourdistoportocali.com/post/30966/neoiraklio

Δεν υπάρχουν σχόλια: