Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

9.500 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας στο Άργος

Funny-Mobile-Phone 5
του Διομήδη Πρασά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι κάτοικοι του Δήμου Αργους – Μυκηνών από την περασμένη Τετάρτη, καθώς διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, στην επόμενη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γιάννη Πιτσάκη θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη:
9.500 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 17.500 δωρεάν SMS και σύνδεση 4G, απεριόριστων GB σε όσους χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα εντός των ορίων του Δήμου. Κι όλα αυτά, σε ένα μήνα από τώρα!


Η πληροφορία έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και, όπως λέγεται, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ένιωσε ιδιαίτερη έκπληξη: "Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό, για να το εξαγγείλει ο Πρόεδρος στον Πρετεντέρη»; μουρμούρισε οργισμένος στον Φαήλο Κρανιδιώτη...
Πανικός έχει κυριεύσει και σύσσωμη την αντιπολίτευση του Δήμου Άργους, μείζονα και ελάσσονα καθώς βλέπει, με την κίνηση αυτή ο κ. Καμπόσος να κερδίζει τις εκλογές του Μαϊου με ποσοστό μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό που τον εμφανίζουν τα γκάλοπ.
Όπως, δήλωσε στο argolika.gr η Σούλα Π., ενεργό μέλος της «Νεολαίας Καμπόσου», η κίνηση αυτή της Δημοτικής Αρχής θα απαλλάξει τους πολίτες, και κυρίως τα νεαρά άτομα, από την κακή αλλά επιβεβλημένη συνήθεια των αναπάντητων κλήσεων. «Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, η δωρεάν χρήση του κινητού είναι απαραίτητη. Ας ευχηθούμε η επόμενη σκέψη του Δημάρχου μας να είναι η δωρεάν παροχή i-phone», συμπλήρωσε.
Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, έθεσε και μια εξίσου σημαντική παράμετρο του θέματος: «Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης. Άτομα από γειτονικές περιοχές, κυρίως γυναίκες που αρέσκονται στον πολύωρο τηλεφωνικό σχολιασμό, θα έρχονται εδώ για να μιλούν χωρίς το άγχος των χρεώσεων. Θα αφήνουν χρήματα στις καφετέριες και τα υπόλοιπα καταστήματα. Ήδη, γνωρίζω μια περίπτωση Τριπολιτσιώτισσας που γι' αυτό το λόγο ψάχνει να νοικιάσει σπίτι στον Αχλαδόκαμπο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: