Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

θα ήθελα πολύ να μένω στην όμορφη πόλη σας!"


Anna Manta
 με την γερμανίδα υπουργό στο Ναύπλιον. "-Τί ωραία πού είναι εδώ! σήμερα στη Στουτγάρδη βρέχει συνεχώς.Οταν πάρω σύνταξη, θα ήθελα πολύ να μένω στην όμορφη πόλη σας!"

Η υπουργός του γερμ. κρατιδίου της Ρηνανίας- Βεστφαλίας, Ευρωπαίκών Υποθέσεων και ΜΜΕ, Dr.Angelica Schwall-Dueren, προσκεκλημένη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. 
Στη συνάντηση εργασίας στη Τρίπολη, συζητήθηκαν οι τομείς συνεργασίας των 2 περιφερειών, κυρίως η ανάδειξη των πελοποννησιακών προιόντων και ο τουρισμός, με έμφαση στον περιηγητικό- περιπατητικό και ποδηλατικό τουρισμό, πού ιδιαιτέρως αγαπούν οι γερμανοί.



" Η Ευρωπαική ¨Ενωση δεν είναι απλώς ένα κοινό νόμισμα. Είναι η ένωση των λαών με διαχρονική παρουσία, είναι η ήπειρος των εξελίξεων και της ανάπτυξης, είναι η ήπειρος της πολιτικής δημιουργίας, των σύγχρονων δημοκρατικών αντιλήψεων, είναι η Ευρώπη του πολιτισμού και των ιδεολογικών διεργασιών. Και μέσα από τη συνεργασία των λαών, των γερμανών και των ελλήνων, που σήμερα τονίζουν αυτή τους την διάθεση για συνεργασία και αλληλεγγύη σε περιφερειακό επίπεδο, δίνεται μια νέα, ελπιδοφόρα γραμμή πλεύσης και μία διέξοδος για το τόπο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: