Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Το Ναύπλιο παίρνει πίσω την Αρβανιτια!

arvanitia-nafplio
ένα μπράβο στον δήμαρχο Ναυπλίου
εμείς είχαμε καυτηριάσει το θέμα
εδώ δεν είμαστε μόνο για τα αρνητικά.αλλά και για επιβραβεύομαι τα θετικά
Στην ανάκληση της απόφασής του να παραχωρήσει σε ιδιώτη την πλαζ της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, αναμένεται να προχωρήσει το Λιμενικό Ταμείο, μετά από δημόσια παρέμβαση του δημάρχου Δ. Κωστούρου, που υποστηρίζει ότι η απόφαση παραχώρησης είναι αρνητική για το Δήμο, αφού δεν τηρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις που είχαν τεθεί.
Το θέμα έχει να κάνει βασικά με την καθαριότητα της παραλίας της Αρβανιτιάς, στο μέσον της τουριστικής περιόδου.


Όπως τονίζει ο δήμαρχος στην επιστολή του προς το Λιμενικό Ταμείο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, «Βρισκόμαστε στον Ιούλιο στην μέση της καλοκαιρινής σεζόν και της τουριστικής περιόδου. Όμως η πλαζ της Αρβανιτιάς, πρώτος κοντινός τουριστικός προορισμός για τους επισκέπτες της πόλης του Ναυπλίου, παρουσιάζει σημεία εγκατάλειψης και δυσφημεί το Δήμο μας.
Γι αυτό, αφού σας εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για την κατάσταση που επικρατεί στην πλαζ της Αρβανιτιάς».
Και καταλήγει: «Ζητάμε να προχωρήσετε άμεσα στην ανάκληση της τελευταίας απόφασης σας με την οποία παραχωρήσατε τις εγκαταστάσεις στην εν λόγω εταιρεία δεδομένου ότι η απόφαση παραχώρησης θεωρούμε ότι είναι αρνητική για το Δήμο μας αφού δεν τηρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις που είχαν τεθεί.
Παρακαλούμε να λάβετε άμεσα σχετική απόφαση γιατί οι δημότες μας καθώς και αυτοί που έρχονται να κάνουν διακοπές , θέλουν ένα περιβάλλον καθαρό και αναβαθμισμένο. Ας τους το προσφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: