Σάββατο 6 Απριλίου 2013

πρώτη φορά στην ιστορία της η Ερμιονίδα θα έχει εκπρόσωπο στην Γ' εθνική κατηγορία


Την νίκη που χρειαζόταν πέτυχε η Ένωση Ερμιονίδας απέναντι στον Παναργειακό σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι εντός του αγωνιστικού χώρου με τον Παναργειακό να τελειώνει το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές και η Ένωση Ερμιονίδας με δέκα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ερμιονίδα θα έχει εκπρόσωπο στην Γ' εθνική κατηγορία και σήμερα το βράδυ αναμένεται να πάρει φωτιά η επαρχία της Ερμιονίδας για να εορταστεί αυτή η μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Δημήτρη Σπανού.

Το παιχνίδι έκρυβε πολλές συγκινήσεις και οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Παλιγγίνη που έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του Άργους.

Ο Παναργειακός θα είναι αυτός που θα πάρει το προβάδισμα και θα κάνει το 0-1 με δυνατό σουτ του Ταμπάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και θα παγώσει το γήπεδο της Ερμιόνης.

Στο 36' θα έρθει ο Συμελίδης να φέρει τα πράγματα στην ισορροπία και με σουτ κεραυνό θα στείλει την μπάλα στα δίχτια του Παλιγγίνη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο ημίχρονο και ενώ οι δύο ομάδες πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια, ο Αγγελόπουλος από τον Παναργειακό και ο Κιοσσές από την Ένωση Ερμιονίδας θα διαπληκτιστούν, θα σπρωχθούν και ο διαιτητής της αναμέτρησης που αντιλήφθηκε το επεισόδιο θα δείξει την κόκκινη κάρτα και στους δύο σε μη αγωνιστικό χρόνο.

Δέκα λεπτά αφού έχει ξεκινήσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιχαλάκης θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ο Στάϊκος και θα κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 72' ο Παναργειακός θα μείνει με εννιά ποδοσφαιριστές  αφού θα αποβληθεί ο Παπαϊωάννου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγο πριν το τέλος θα αποβληθεί και ο γενικός αρχηγός της Ένωσης Ερμιονίδας.

Τελικό σκορ 2-1 και παννάξια πρωταθλήτρια η ομάδα της ένωσης Ερμιονίδας κάνοντας μία καταπληκτική χρονιά, έχοντας μί ομάδα που ήξερε τι ζητούσε σε κάθε παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:
 Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσόνης, Μουκίδης, Κιοσσές, Σταϊκος, Συμελίδης (68' Κάλφας - 90' Μπούρος), Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης (91' Κέλλι).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
 : Παλιγγίνης, Νότης (68'Καστρίτης), Φλώρος (87 Κορωνίδης), Ταμπάκης, Μπόμπος, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Παπαιωάννου, Τριμπόνιας (75' Κάπλατζης), Καραγκούνης, Ισούφι.

sport.argonafplia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι πρωταθλητες επς παιζουν μπαραζ με αλλους πρωταθλητες νομων.Δεν βγενεις απαυεθειας Γ ρε παιδια! Τρελαθηκατε? σε ολη τνν ελλαδα μεχρι το Ιουνιο μπαραζ για να ανεβουν δινουν.