Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

ΠΑ.ΣΟ.Κ = ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ


Ούτε ένα ούτε δύο, ούτε πέντε, αλλά συνολικά πάνω από 100 εκατ. ευρώ έχουν "κάνει φτερά" από το ταμείο του ΠΑΣΟΚ  βάσει έκθεσης πέντε εταιρειών ορκωτών λογιστών, οι οποίες δινήργησαντον σχετικό έλεγχο!
Το κόμμα ο οποίο οδήγησε στην καταστροφή και στην πτώχευση της Ελλάδα, φαίνεται ότι εκτός από τα δημόσια ταμεία έκλεβε και τον ίδιο του τον εαυτό, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα που είχαν αρχίσει να κλείνουν οι στρόφιγγες του δημοσίου.
Οι εταιρίες Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece που διενήργησαν τον σχετικό έλεγχο που έκαναν για τις δαπάνες τις περιόδου 2004-2010, διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 έχουν κάνει «φτερά»για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.


Βρήκαν μόνο την έγκριση δαπανών ύψους 500.000 ευρώ που είχε υπογράψει ο Γιώργος παπανδρέου, ενώ δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα «Καλογεροπούλου» η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του πρώην πρωθυπουργού, όπως γράφει η "Εφημερίδα των Συντακτών".
Άλλες 800.000 ευρώ φέρουν την υπογραφή του Νίκου Αθανασάκη, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.
Τέλος, γα την ίδια τριετία, στα 53,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζονταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο.
Το δημοσίευμα καταλήγει υποστηρίζοντας, ότι μέχρι στιγμής η έρευνα έχει δείξει ότι για καμία από τις δαπάνες που εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές δεν υπήρχαν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα, κοινώς πατσαβουρόχαρτα.
Να πούμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελινή έρευνα για τον αδικαιολόγητο υπερδανεισμό των κομμάτων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Και όμως ο ......Μπενυχέσας το παίζει.....σωτήρας και .....μας κουνά το δάκτυλο !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσουν τώρα τα δάνεια προς τα κόμματα. Αν μπορείτε καντε ενα ρεπορτάζ να μάθουμε ποιοί τραπεζίτες υπέγραψαν τα δάνεια παλιά και νέα προς τα κόμματα. Εαν δεν πληρώσουν τις παλιές τους υποχρεώσεις να απαγορευτούν τα δάνεια. Με ποιό collateral δανείζονται? Ξέρουν οτι οι επιχορηγήσεις στα κόμματα ειναι παράνομες και τουλάχιστον ανεύθυνες αφού την μια στιγμή ενα κόμμα μπορεί να εχει 44% και την επόμενη 4%? Οχι αλλα χρήματα στα κόμματα. Υπάρχουν 2 εκ άνεργοι χωρις ευρώ στην τζέπη.