Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ


τελευταία πληροφορία
συνεργάτες  μας επικοινώνησαν με τον κύριο Καμινη..δήμαρχο Αθηναίων και αν τα σκυλιά δεν επανα τοποθετηθούν στις θέσεις τους  έως αύριο θα κινηθούμε νομικά 

Στις 3 Μαρτίου, όταν εκπρόσωποί της έφταναν στο υπουργείο Οικονομικών, τους «υποδέχτηκαν» ο Ρούμπι, ο Σάκης και ο Στράτος και...


τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.

Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που έγιναν στο newsbeast.gr, ένας εκ των τριών σκυλιών και συγκεκριμένα ο Ρούμπι, εντοπίστηκε από προσωπικό του δήμου Αθηναίων και μεταφέρθηκε στον καταυλισμό του δήμου στα Μέγαρα.
Ο Ρούμπυ, το σκυλάκι που πιάσανε στο Σύνταγμα γιατί λέει γαύγισε τους Τροϊκανούς και κρίθηκε επιθετικό, (το σκυλί είναι απίστευτα καλό και φιλικό, κοινωνικοποιημένο και συνηθισμένο με τους ανθρώπους...) το πήγανε στα Μέγαρα....

Τον κρατάνε στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων και από ενεργούς φιλόζωους φίλους, μαθαίνουμε ότι τον πάνε γιά ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ σε λίγες μέρες, παιδιά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ επειδή ο αντιδήμαρχος κατάγγειλε ότι τον δάγκωσε, ενώ το σκυλί επιτέθηκε γιατί έφαγε κλωτσιά!!!! 
ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΣΤΟ 210 3239 201 !!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ, Η ΜΕΛΙΝΑ!!!! 
Τηλ.ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ 210 3239201-2, ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 
(ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! : 210 5277160




επικοινωνήσαμε πριν και δεν το σηκώνει κανείς..

θα επανέλθουμε!!!! καθίκια

σχετική μαρτυρία

Τον ξέρω περίπου στα 3 χρόνια.Και κάθε μέρα τον έβλεπα στο Σύνταγμα!Ο Ρούμπι όπως και όλοι οι τετράποδοι φίλοι της περιοχής δεν υπάρχει περίπτωση να επιτεθούν σε άνθρωπο!Μόνο ασφάλεια αισθάνομαι όταν κυκλοφορώ αργά στην περιοχή μόνη με όλα τα σκυλιά γύρω μου!!



Ο σκύλος εντοπίστηκε και περισυνελέχθη από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, της οποίας προΐσταται ο αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Άγγελος Αντωνόπουλος, μετά από καταγγελία πολίτη ότι ο Ρούμπι τον δάγκωσε. Συγκεκριμένα, στην καταγγελία αναφερόταν ότι ο σκύλος του επιτέθηκε όταν εκείνος καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος και έτσι οι υπάλληλοι του δήμου άρχισαν να ψάχνουν τον εν λόγω σκύλο.

Οι περίοικοι της πλατείας Συντάγματος που φροντίζουν τα σκυλιά της περιοχής υποστηρίζουν πάντως ότι ο Ρούμπι είναι πολύ φιλικός με όλους και σε καμία περίπτωση δεν είναι επιθετικός. Αναφέρουν ακόμη ότι δεν κυκλοφορεί στην κεντρική πλατεία αλλά μόνο στους πιο κάτω δρόμους.
πήραμε πηγές απο 


ΕΔΩ ΚAI εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: