Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

τελικά ήταν μόνο νεοδημοκράτες αντίθετοι στον Σαμαρά ;;;


Δυστυχώς όλοι αυτοί που μας κυβερνούν,μας συγκυβερνουν,που αντιπολιτεύονται δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράματα...Ο τόπος δεν θέλει κόμματα..Χορτάσαμε..Θέλει πολιτικούς που να μην νοιαστούν για το πολιτικό κόστος..

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΠάνο Καμμένο, και στον πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη φουντώνει ώρα με την ώρα, ενώ το κόμμα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. 

δίνεται μέσω twitter, ραδιοφώνου και τηλεοπτικών εκπομπών. Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Καμμένου ήταν να χαρακτηρίσει αποστάτη τον Γιάννη Μανώλη και αφήσει εμμέσως να εννοηθεί πως θα του υποβάλει μήνυση για όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Αργότερα, στο περιστύλιο της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος έκανε επίσημη δήλωση (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ) για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο κόμμα του. «Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανένα, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι», είπε.

Για τις αποκαλύψεις του Γιάννη Μανώλη σχετικά με το non paper που δόθηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «τα κόμματα των επαγγελματιών» είχαν στήσει από πριν «μια ομάδα και μάλιστα η πρόταση που υπήρχε ήταν να εξελιχθεί το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ένα κόμμα κεντροδεξιό, το οποίο θα ήταν ένα κακό αντίγραφο της ΝΔ».
Ο επαγγελματίας πολιτευτής κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης. Το non paper το οποίο ανέφερε, ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταγούμε στην συγκυβέρνηση της τρόικας. Και αυτά τα non paper μπορούν να τα χρησιμοποιούν μεταξύ τους εκείνοι που διαπραγματεύονται καρέκλες και μισθούς».

«Περίμενα να πάρω μια απάντηση. Επειδή για όσα είπα, υπάρχουν μαρτυρίες και δε μπορεί ο κ. Καμμένος να τα αρνηθεί, μιλάει γενικά για αποστασία. Για να μιλάς για αποστασία, αν υπάρχει κάποιο σχέδιο, τον ενημέρωσαν οι μυστικές υπηρεσίες ή ο Ομπάμα με τον οποίο μιλάει κατά καιρούς, μπορεί και να υπάρχει κάποιο σχέδιο για αποστασία... Τι να σχολιάσω», είπε ο κ. Μανώλης στην εκπομπή ΣΚΑΙ Τώρα, αναφερόμενος στα όσα του καταλόγισε ο Πάνος Καμμένος.

«Ας μου κάνει μήνυση. Αν έχει στοιχεία πως έκανα αποστασία, ας μου κάνει μήνυση», είπε ο κ. Μανώλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: