Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

με αποδοκιμάσιες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην αργολική πρωτεύουσα.


Χωρίς εξέδρα επισήμων αλλά με αποδοκιμασίες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην αργολική πρωτεύουσα. "Θερμή" υποδοχή με αποδοκιμασίες στον Θανάση Σκορδά.
Την καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησε πλήθος κόσμου στο Ναύπλιο παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης, υφυπουργού ανάπτυξης Θανάση Σκορδά, ενώ για πρώτη φορά στην πόλη του Ναυπλίου δεν στήθηκε εξέδρα επισήμων στο χώρο της παρέλασης.

Προηγήθηκε η δοξολογία από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Ιάκωβο, στον ναό Αγίου Γεωργίου παρουσία όλων των τοπικών αρχών και του βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανού.
ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ...
το ότι τους ψηφίσαν... παράδειγμα δεν τους νομιμοποιεί να ψηφίζουν τα κατοχικά μνημόνια και μετά να έρχονται..στην περιοχή τους,και να κάνουν επερωτήσεις στην βουλή, δήθεν αγανακτισμένοι
δυστυχώς ο κόσμος είναι θύμα προπαγάνδας των καθεστωτικών ΜΜΕ και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα
Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο ηρώο της 25 Μαρτίου, από τον υφυπουργό Θ. Σκορδά, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλο, τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, τους εκπροσώπους τον σωμάτων ασφαλείας και συλλόγους αποστράτων.

Όπως γράφει το argolikeseidiseis.blogspot.gr δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες, από συγκεντρωμένα μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας, στο άκουσμα του ονόματος του υφυπουργού, κατά την κατάθεση στεφάνων και πορεία στο τέλος της παρέλασης με πανό που έγραφαν κατά των μέτρων και "Οχι στο 4ο Ράιχ", υπό την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια: