Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το επεισοδιακό Πάσχα του Παπανδρέου στη Γορτυνία


Επεισοδιακές εξελίχθηκαν οι μέρες του Πάσχα για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στη Γορτυνία της Αρκαδίας.

Το επεισοδιακό Πάσχα του Παπανδρέου στη Γορτυνία
Ο τέως πρωθυπουργός, που βρέθηκε στη Γορτυνία για τρεις ημέρες, όχι μόνον βίωσε τηνπεριφρόνηση των κατοίκων, αλλά έγινε στόχος φραστικών επιθέσεων, ακόμη και το βράδυ της Ανάστασης στο Ναό του Αγίου Τρύφωνα στη Βυτίνα.
Όπως έγραψαν τα parapolitika.gr, όταν κάποιοι πιστοί είδαν τον κ. Παπανδρέου να φθάνει στην εκκλησία με τη σύζυγό του Άντα και φρουρούμενος από δέκα άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. «Ντροπή σου, έχεις το θράσος και κυκλοφορείς», του είπαν.


papandreou_pasxa_1
Ο ίδιος έμεινε ψύχραιμος, μέχρι την ώρα που κάποιος πιστός τον χαρακτήρισε «άθεο». « «Τι δουλειά έχει ένας άθεος μέσα στην εκκλησία....» σχολίασε, για να πάρει την ενοχλημένη απάντηση του τέως πρωθυπουργού, που του είπε: «δεν είμαι άθεος είμαι χριστιανός ορθόδοξος, όπως και εσύ».
Όμως, σχόλια και αντιδράσεις σημειώθηκαν και κατά την περιφορά του Επιταφίου, όταν οι πιστοί τον είδαν να ψέλνει. «Είναι προκλητικό να ψάλλει την ζωή εν τάφω ο άνθρωπος πουενταφίασε την Ελλάδα», έλεγαν.
papandreou_pasxa_2
Ο κ. Παπανδρέου έφθασε στη Βυτίνα τη Μεγάλη Παρασκευή. Διέμεινε στο πλέον ακριβό ξενοδοχείο της περιοχής, ιδιοκτήτης του οποίου είναι συγγενής του προέδρου του ΛΑΟΣ κ.Γιώργου Καρατζαφέρη. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πολιτικοί συναντήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και είχαν μια φιλική συνάντηση.
Εκείνη που επίσης είχε κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο, αλλά τελικώς ακύρωσε μόλις έμαθε ότι θα βρίσκεται τις ίδιες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Βάσω Παπανδρέου.
papandreou_pasxa_3
Ο κ. Παπανδρέου, λόγω και της κακοκαιρίας, πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στο ξενοδοχείο, μαζί με τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα.
Ωστόσο, την Κυριακή, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί ταβέρνες της περιοχής, δοκιμάζοντας όλα τα εδέσματα.
papandreou_pasxa_4

Δεν υπάρχουν σχόλια: