Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Απάντηση στις δηλώσεις του μέλους του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος και της μνημονιακής πολιτικής,Σωτηρόπουλου.


http://syntonistiko-argolidas.blogspot.com/
 Αγανάκτηση και οργή προκάλεσαν στο λαό της Αργολίδας οι δηλώσεις, μέλους του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος και της μνημονιακής πολιτικής, Σωτηρόπουλου (πρώην νομάρχης Αργολίδας και νυν περιφερειακός σύμβουλος) κατά ενεργών πολιτών τους οποίους αποκάλεσε σε δήλωσή, του ανήμερα την 25η Μαρτίου, στα τοπικά μέσα εν ημέρωσης «μπαχαλάκηδες», «χουλιγκάνους» και ” θρασύδειλους” οι οποίοι προσπαθώντας να κρυφτούν μέσα στον κόσμο θέλησαν να αμαυρώσουν την εθνική επέτειο.
Ο Σωτηρόπουλος προφανώς επιθυμεί τους πολίτες αυτού του τόπου άβουλα όντα υποταγμένα στις αντεθνικές επιβολές του μνημονίου στη χώρα μας. Μπαχαλάκηδες είναι εκείνοι που υπέταξαν τη χώρα μας στην ΤΡΟΪΚΑ. Θρασύδειλοι όσοι κρύβονται πίσω από τη νομιμοφάνεια των κοινοβουλευτικών αποφάσεων και μας έχουν δέσμιους σε αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές.
Χουλιγκάνοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να στρέψουν πολίτες εναντίον πολιτών για να κρύψουν τις δικές τους τεράστιες πολιτικές ευθύνες για το κατάντημα της χώρας.
 Με τα πρόσωπά μας καθαρά θα συνεχίσουμε να αντιμαχόμαστε κάθε είδους πολιτικές που καταργούν εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα και μας οδήγησαν στην εξαθλίωση.
 Απαιτούμε άμεσα από τον ντόπιο υποστηρικτή της μνημονιακής συγκυβέρνησης να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στα ίδια μέσα ενημέρωσης που έκανε τις απαράδεκτες δηλώσεις, διαφορετικά θα μας βρει απέναντί του με κάθε νόμιμο μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: