Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μόνοι τους κερνάνε μόνοι τους ...πίνουνε!!!

«Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η παράταξη»
Ζητείται ελπίδα...
Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη ηπροοδευτική και δημοκρατική παράταξη»  μας λέει ο Βενιζέλος!! 
Μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, ο Ευ. Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που επωμίζομαι. Είναι μεγάλη τιμή η ανακήρυξή μου ως υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη μεγάλη πλειοψηφία του Εθνικού Συμβουλίου.
Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη».

Αν όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη συσπειρώνεται γύρω από αυτό το "χοντρούλη" με την κακιά φάτσα και την τσιριχτή φωνή, που συνεχώς μας κουνάει το δάχτυλο και μας φωνάζει ότι "τελείωσε η πλάκα", λες και κάνει κανείς, εκτός από αυτόν, πλάκα, με τη δυστυχία του ελληνικού λαού, εεε τότε  συγνώμη, εγώ ξαναπροσδιορίζομαι ως πολιτικό ον και δηλώνω ότι είμαι φασίστρια μέχρι θανάτου!!
Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε και τι γνώμη έχει περί δημοκρατίας και δημοκρατικής παράταξης και ο Παπουτσής που τον πέταξαν έξω από τον κάδο με ...τις υποψηφιότητες σαν στημένη λεμονόκουπα!



Ο δε άλλος "σωτήρας" μας από τα δεξιά ανακάλυψε πάλι τον κίνδυνο της αριστεράς και με το δίλημμα αυτοδυναμία ή ακυβερνησία, συστρατεύεται σε ένα αντιαριστερό μέτωπο φωνάζοντας "με τη βοήθεια της Παναγίας θα σώσουμε την Ελλάδα, θα πετάξουμε τους μετανάστες μαζί με τους αλληλέγγυούς τους, στο πυρ το εξώτερον  (ποιός τα λέει;; αυτός που το 1990 άνοιξε τις πύλες και έβαλε μέσα κάθε καρυδιάς ...καρύδι) και θα εξαλείψουμε την εγκληματικότητα ενισχύοντας και επανακαθορίζοντας τη σωστή αστυνόμευση"!!!
Εδώ θ' αναφωνήσω κι εγώ "βοήθα Παναγιά".. γιατί αν υποψιαστώ τι μας ετοιμάζουν.... θα πεθάνωωω...
Ναι ετοιμάζονται ν' αλλάξουν και το Σύνταγμα προς όφελός τους οι δύο σωτήρες μας ΠΑΣΟΚ και ΝΔούλα, μετά τη συγκρότηση της νέας Βουλής  και μάλιστα εκτός από το ότι θα επαναφέρουν την ενισχυμένη αναλογική για τις εκλογές, θα προτείνουν όχι το ολιγομελές και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, όπως υποσχέθηκε σήμερα, ο αρχιψεύταρος της κωλοτούμπας Σαμαράς, αλλά ένα κυβερνητικό σχήμα με περισσότερους από 300 βουλευτές - βολευτές για να βολέψουν προφανώς όλους τους ημέτερους και των δύο "αποκομμάτων" τους, που θα ενωθούν για να κάνουν ένα "κόμμα συνεργασίας", όπως έχουν πλέον καλά καταλάβει!

Στο χέρι μας είναι να τους πετάξουμε εντελώς από το εκλογικό σκηνικό και να μη μπουν καν στη Βουλή!! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! αν αυτοί εκλεγούν ξανά με τη μάρα, τη σάρα και το κακό συναπάντημά τους, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: