Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με προβλήματα υγείας 11μηνου μωρούΈκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με προβλήματα υγείας 11μηνου μωρού [βίντεο]
Ασπίδα προστασίας για πολύτεκνη οικογένεια και ένα μωρό 11 μηνών που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας στον Πύργο, αποτέλεσε η δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Ο πατέρας της οικογένειας μη έχοντας να πληρώσει το χαράτσι – παρά μόνο το λογαριασμός ρεύματος – ζήτησε από τη ΔΕΗ χθες να κάνει διακανονισμό και στο γραφείο του Πύργου. Εκεί του το αρνήθηκαν και υπήρξε διακοπή της παροχής. Παρενέβη δυναμικά το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και έτσι αποκαταστάθηκε η παροχή.
Το μόνο που ζήτησε ο κ. Χαϊκάλης συνταξιούχος φαροφύλακας ήταν μια παράταση δέκα ημερών για να εξοφλήσει το λογαριασμό μόλις λάβει τη σύνταξή του. Ο ίδιος και τα τέσσερα παιδιά του, μα πολύ περισσότερο το έντεκα μηνών εγγονάκι του, δεν μπορούσαν να μείνουν στο κρύο. Ιδιαίτερα όταν το μωράκι αντιμετωπίσει καρδιολογικά προβλήματα, αλλά και μια δερματική πάθηση, όπου για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του θα πρέπει να βρίσκεται σε ζεστό περιβάλλον και όχι στο κρύο.


Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μπίστας μέλος του κινήματος, πριν λίγες ημέρες έγινε άλλη μια παρέμβαση επανασύνδεσης από το «Δεν Πληρώνω» σε ηλικιωμένο ανάπηρο στην περιοχή.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: