Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές ..............από εγχώριους μιζαδόρους και λαμόγια

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Πολλοί αναρωτιόνται γιατί κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν απαντάει στις κατά καιρούς προκλήσεις εναντίων όλων των Ελλήνων από τους “εταίρους” μας Γερμανούς και ιδίως της καγκελαρίου κ. Μέρκελ.
Φίλες/οι μην περιμένετε απάντηση από τους εγχώριους μιζαδόρους και τα λαμόγια που δωροδοκήθηκα για να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, υποβρύχια που γέρνουν, τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές και γενικά προϊόντα και υπηρεσίες που μας χρέωναν τρεις και τέσσερεις φορές πάνω από την κανονική τους τιμή.
Για να καταλάβουν οι απόγονοι του Γ’ Ράιχ πρέπει να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε δηλ. στο κέρδος!
Ας ανακοινώσουμε όλες τις εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων όπως Lidi, IKEA, Prakticer και ας σαμποτάρουμε τα πανάκριβα αυτοκίνητα (και ανταλλακτικά) που μας πουλάνε τόσα χρόνια.
Ανακοινώσεις και αναλύσεις σε όλα τα blogs για την ανάγκη του μποϊκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν οι απόγονοι του Χίτλερ που αιματοκύλησαν την Ευρώπη δύο φορές να την ξανά υποδουλώσουν με τα οικονομικά τους τεχνάσματα.
Ας βρεθεί επιτέλους ένας Πολιτικός να τους πει να καθίσουμε να κάνουμε λογαριασμό στο τι μας οφείλουν από τις πολεμικές αποζημιώσεις για να δούμε ποιος χρωστάει σε ποιον!
Δυστυχώς όμως όσο οι πολιτικοί μας στερούνται “αντρικών οργάνων” θα ακούμε και θα βλέπουμε αυτό το “Γύναιο” να μας κουνάει το δάκτυλο εξαπολύοντας νουθεσίες και απειλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: