Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Κόρινθος: Μια σούπερ γιαγιά ξεμάλλιασε Βουλγάρα λησταρχίνα

Όχι μόνο δεν κατάφερε να φύγει από το κατάστημα της γιαγιάς με τα χρήματα που έκλεψε, αλλά κατέληξε και στο αστυνομικό τμήμα... ξεμαλλιασμένη! (δείτε τι κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες του καταστήματος) Το θέμα φέρνει στο φως η sfedona.gr. Όλα έγιναν στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης. Δύο Βουλγάρες μπήκαν σε κατάστημα παιχνιδιών, της οδού Περιάνδρου και είδαν στο ταμείο μια ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε καθίσει για λίγο, επειδή η κόρη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, έπρεπε να πεταχτεί για κάτι δουλειές.

Οι Βουλγάρες κατευθύνθηκαν σε διαφορετικά σημεία του καταστήματος και άρχισαν δήθεν να βλέπουν τα παιδικά ρούχα. Τότε η μία, μόλις διαπίστωσε ότι η μητέρα της ιδιοκτήτριας ήταν απασχολημένη με άλλη πελάτισσα πλησίασε στο ταμείο άνοιξε το συρτάρι και πήρε τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν μέσα. Η... σούπερ γιαγιά όμως την υποψιάστηκε. Πήγε στο ταμείο είδε το συρτάρι ανοιχτό και άδειο και της ζήτησε να δώσει τα λεφτά πίσω. Η νεαρή Βουλγάρα της έλεγε “ποια λεφτά ;” και πήγε να φύγει.

Τότε η γιαγιά την άρπαξε από τα μαλλιά και έβαλε τις φωνές. Διερχόμενοι πολίτες μπήκαν στο κατάστημα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Δύο μοτοσυκλετιστές από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ έφτασαν αστραπιαία στο σημείο της κλοπής και συνέλαβαν τις Βουλγάρες.
Δείτε στο επόμενο βίντεο του sfedona.gr, τι λέει η γιαγιά για την πρωτόγνωρη κλοπή και τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: