Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Μεγάλο πλήγμα για τον Τατούλη. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής απέσυρει την στήριξη του από την «Νέα Πελοπόννησο» του Πέτρου Τατούλη και ζητά από τους πολίτες την καταψήφισή της, στις 14 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής του συνεργαζόμενου...
Συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου», Δημήτρης Σαραβάκος, πρώην νομάρχης Αργολίδας με τη ΝΔ. Ο κ. Σαραβάκος επισημαίνει ότι έλαβε αυτή την απόφαση «αφού αξιολόγησε το πρόγραμμα της «Νέας Πελοποννήσου» του Πέτρου Τατούλη, το οποίο δεν περιέχει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί. Καταγγέλλει επίσης «τη μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ, και οι σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε».

2 σχόλια:

argeitopoulo είπε...

Υστερόβουλος και χαμαιλέων, και μάλιστα σπανίου είδους, φαίνεται να είναι τελικά ο κυρ-Σαραβάκος, (που στην πατρίδα του την Αργολίδα μάζεψε μόνο : ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 3.115 ψήφους.)
Δε λέει αυτό κάτι; Μήπως τον καταψηφίσανε για το ποιόν του; Μήπως κάτι γνωρίζουνε όλοι εκεί τόσα χρόνια όταν τον είχανε Νομάρχη;

Όταν ο Σαραβάκος βάζει προκλητικά στην ανακοίνωσή του τα "Περί στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων", μόνο τη θεσούλα, την καρεκλίτσα και τα γαλονάκια του θρηνεί.
Ξεσκεπάστηκε ο κύριος! Ο μόνος λόγος συμμετοχής του ήταν η αυτοπροβολή και το προσωπικό του όφελος και όχι βεβαίως η συμμετοχή και η προσφορά στον αγώνα για μια Πελοπόννησο πρότυπο.
Δεν είμαστε αφελείς και πρόβατα επί σφαγή για να ακολουθήσουμε τα παραγγέλματα του Σαραβάκου.
Ο κοινός νους καταλαβαίνει καλά την υπέρμετρη φιλοδοξία του και την ιδιοτέλειά του.

Ο Σαραβάκος βρίσκω στο διαδίκτυο (πχ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8600) πως ήταν μαινόμενος πριν λίγες μέρες κατά Δράκου & Σωτηρόπουλου για τον Ανάβαλο!
Αλλά σου λέει τώρα που δεν ψηφίστηκε, αυτός ο χαμαιλεωνεαυτούλης : Δεν παν να πνιγεί και η Αργολίδα και όλοι σας. Εγώ την πάρτη μου κοιτάζω και τα γαλονάκια μου.
ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ!
ΟΥΤΕ Ο ΑΝΑΒΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΟΞΑΠΟΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
Στη γωνίτσα τους πλέον.
Ίσως έτσι γνωρίσουμε (ελπίζουμε) κανα νέο, ποιον ειλικρινή και εργατικό της πολιτικής.

Και χωρίς να είμαστε πρασινογάλαζοι, ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ! Για να μάθουνε κάτι γελοίοι της πολιτικής μας σκηνής και κανα μάθημα Δημοκρατίας.

&

ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ (ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ) - ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ
Από τη σελίδα του Σαραβάκου (http://www.saravakos.gr/anakoinoseis_02.html)
Μαζί η «Νέα Πελοπόννησος» και η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου»

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :
......"Στόχος της συστράτευσης είναι η συγκρότηση μίας ισχυρής ευρωπαϊκής περιφέρειας, μέσα από την δημιουργική κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, από όπου κι αυτές προέρχονται. Με ρεαλιστικές θέσεις, αποφασιστικές πράξεις, διεκδικητικές ενέργειες και συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό μπορούμε όλοι μαζί, οι πολίτες της περιφέρειας Πελοποννήσου να ανατάξουμε το σκηνικό, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας και προοπτική ευημερίας στις οικογένειες μας."......

Φαίνεται πως ο Σαραβάκος δεν συνάντησε πουθενά στο διάβα του τις "υγιείς δυνάμεις" ή είναι τόσο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ !!!
:-)

Κρίμα. Γιατί η πατρίδα μου ποτέ δεν είχε στην ιστορία της τόσο ανόητους, ιδιοτελείς, ανήθικους και εαυτούληδες.

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω:
Συγνώμη κ. Τατούλη και "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" γιαυτό το απολωλός παιδί της Αργολίδας.
Θα είμαστε δυναμικά στο πλευρό σας γιαυτό τον αγώνα σας, μήπως και εξιλεωθούμε...

Ανώνυμος είπε...

Τι ξεφτυλας αυτος ο Σαραβακος! Απο τους μεγαλύτερους. Τώρα "μελετησε" το προγραμμα του συνδυασμου και δε συμφωνει? Θεε μου, για ποση υποτιμηση της νοημοσυνης μας μιλαμε εδω?
Ευτυχως που μας αδειασε τη γωνια και δυστυχως δεν το ειχε κανει νωριτερα.

Συγχαρητηρια στην πλειοψηφια των πολιτων που τον αγνοησε. όσο για τους ψηφοφόρους του, προφανώς τους θεωρεί κτήμα του και πρόβατα του, υποτιμώντας για άλλη μια φορά την νοημοσύνη τους, με την προτροπή του να καταψηφίσουν τον συνδυασμό που μέχρι πριν παρακαλούσε.