Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Στα πλαίσια τον εκλογών όποιος υποψήφιος θέλει μπορεί να στείλει μαιλ για να δημοσιευτεί Ανά δημοσιεύω ένα χαιρετισμό από τον Γιώργο Aναγνωστου Υποψήφιο δήμαρχο Άργους Μυκηναΐων που βρίσκεται και στην σελίδα του
http://anagnostou.tk/
Picture
Μία Νέα Αρχή διαμορφώνεται :
Για να αποκτήσουμε το Μέλλον που μας αξίζει πρέπει οι επιλογές μας να είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις των καιρών. Νέοι άνθρωποι, με γνώση και σχέδιο, με συγκρότηση και τόλμη πρέπει να διαμορφώσουν το Δήμο της επόμενης δεκαετίας...
Ένα Δήμο Πρότυπο, αντάξιο της κληρονομιάς και του ιστορικού ονόματος που εκπροσωπούμε. Για αυτό δε μας χρειάζονται πια οι νοσηρές πρακτικές του παρελθόντος και οι ακραίες απόψεις. Οι καιροί απαιτούν δημοκρατικό ήθος, προοδευτικό σχέδιο και διάφανη διαχείριση των κοινών.

Ενώσαμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με ΕΝΑ και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε μια Νέα Αρχή σε ένα μεγάλο Νέο Δήμο που κάθε κομμάτι του έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, και έχει δικαίωμα στο μέλλον.

Επιθυμούμε μια ισχυρή τοπική κοινωνία που θα ανοίξει το παράθυρο του αύριο στην ιστορική περιοχή μας και τις νέες γενιές. Επιδιώκουμε να συμβάλλει ο Δήμος στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Ποιότητα ζωής των δημοτών, ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας.

Η χρηστή διοίκηση και διαφάνεια σε κάθε πράξη και ενέργειά μας αποτελούν τις βασικές μας αρχές. Βάζουμε τέλος στη φαυλότητα και στην πελατειακή πρακτική. Στη νομή της δημοτικής εξουσίας για εξυπηρέτηση ξένων προς τον πολίτη συμφερόντων.

Θα υπηρετήσω με συνέπεια την ιδέα ενός δήμου σύγχρονου, με σεβασμό στην ιστορία και στην παράδοση του,, με οργανωμένες δομές , με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια, με χρηστή διαχείριση.

Ένα δήμο ατμομηχανή ανάπτυξης και φορέα ευημερίας.

Ένα δήμο με κοινωνική πρόνοια και συνοχή

Ένα δήμο όμορφο και πράσινο

Ένα δήμο οικονομικά αυτοδύναμο και πολιτικά ακηδεμόνευτο

Ένα δήμο συμμετοχικό και δημοκρατικό

Ένα δήμο για τους ανθρώπους του τόπου


  http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: