Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95.8

http://anatolikanea.blogspot.com/

http://www.anatolikosfm.gr/


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Νο 1
 Άννα Ταμβάκη: Παρά το "σύνδρομο των Χανίων" που κουβαλάει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στα μικρόφωνα του Ανατολικού FM. Σνομπ αλλά πάντα με χιούμορ (τις περισσότερες φορές μαύρο...), κοιτάζει τα γεγονότα με τη δική της ματιά και μας τα μεταφέρει με την ζεστή φωνή της ενίοτε πλαισιώνοντάς τα με το χαρακτηριστικό γέλιο της.


Κώστας Κουγιάς:

Η ψυχή της πρωινής ζώνης του Ανατολικού FM, επιστρέφει και αυτός (αν και ουσιαστικά δεν έλειψε καθόλου). Με την σοβαρότητα που τον διακρίνει, μας μεταφέρει ειδήσεις από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο έχοντας μια αδυναμία στις νέες επιστημονικές έρευνες και ανακαλύψεις, όπως: Όταν οι γυναίκες φοράνε κόκκινα ρούχα οι άνδρες γίνονται πιο ευάλωτοι!
 Άννα Ταμβάκη και Κώστας Κουγιάς


από την Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη και κάθε πρωί 10-12 στον Ανατολικό FM 95.8! Συντονιστείτε..
 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Νο 2
 Γιώργος Αργυρίου:

 Έχοντας αποκτήσει και αυτός προσφάτως το γνωστό πλέον "σύνδρομο των Χανίων" και διαπιστώνοντας ότι είναι μάταιες οι προσπάθειες να απεξαρτηθεί από την ωραιότερη πόλη του νότου, έκανε την καρδιά του πέτρα και αποφάσισε να επανέλθει στο ραδιόφωνο του Ανατολικού FM με την εκπομπή του Ομερτά, η οποία θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 12-13 το μεσημέρι. Δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "αργολική ανάπτυξη", ο Γιώργος Αργυρίου, είναι το ισχυρό χαρτί της μεσημβρινής ζώνης του Ανατολικού FM. Με την κριτική του ματιά - που, μεταξύ μας, πολύ θα ήθελε να είναι και Κρητική (λόγω του προαναφερθέντος συνδρόμου των Χανίων)- θα μας ενημερώνει για τα τοπικά (και όχι μόνο) γεγονότα, θα έχει πολλές συνεντεύξεις και καλεσμένους, και θα εμβαθύνει στις ειδήσεις με περαιτέρω πολιτικές αναλύσεις
. Από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 12-13 το μεσημέρι στον Ανατολικό FM 95,8! Συντονιστείτε..

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: