Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΡΑΚΟΥ


Στα πλαίσια των επερχομένων εκλογών θα δημοσιεύονται όσα mail υποψηφίων μας έρχονται Το παρών εστάλη από Δημήτρη Δράκο Υποψήφιο περιφερειάρχη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σειρά προγραμματισμένων επαφών πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 2/9/2010 στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, ενώ είχε και σειρά συνεργασιών με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου.
Στη συνέχεια μετέβη στην Κόρινθο όπου παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel και είχε συναντήσεις με παράγοντες της περιοχής. Ενημερώνουμε ότι τηλεοπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει και χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό SuperTV.
Αύριο Παρασκευή 3/9/2010 πρόκειται να πραγματοποιήσει και πάλι προγραμματισμένες επαφές στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη, καθώς και να έχει συνεργασίες με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και της ΑΔΕΔΥ.

Το βράδυ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των φετινών εκδηλώσεων Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2010, η οποία θα τελεστεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας, ενώ θα παρακολουθήσει και μέρος των εκδηλώσεων, ερχόμενος σε επικοινωνία με πολίτες.
 Θυμίζουμε ότι το πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Δράκου στην Τρίπολη βρίσκεται στη διεύθυνση Ισαάκ και Σολωμού 20, 4ος όροφος, ΤΚ 22100, στην Πλατεία Πετρινού, δίπλα στο Μαλλιαροπούλειο.
Οι γραμμές τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι 2710.230263, 2710.230264, 2710.232251 και 2710.223393. Οι δύο τελευταίες εξυπηρετούν και ως φαξ.
 H διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι info@ddrakos.gr.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: