Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος στον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης

Η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αύριο και μεθαύριο, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, για λόγους ανακατασκευής του οδοστρώματος στον ανισόπεδο κόμβο, όπου βρίσκεται η βασική πύλη εισόδου και εξόδου της Τρίπολης στον και από τον αυτοκινητόδρομο.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν ολικό αποκλεισμό των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο αποκλεισμός και οι ρυθμίσεις θα αρχίσουν από αύριο, Τετάρτη, στις 7 το πρωί και θα διαρκέσουν το αργότερο έως τις 10 το βράδυ της Πέμπτης.


Κατά την ίδια χρονική περίοδο, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων της παλαιάς εθνικής οδού Τριπόλεως - Άργους θα εκτρέπεται εναλλάξ, είτε στην κατεύθυνση προς Άργος, είτε στην άλλη προς Τρίπολη -ανάλογα με την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών- και δε θα διακοπεί.

Οι οδηγοί από και προς την Τρίπολη θα εξυπηρετούνται μέσω του ισόπεδου κόμβου Μάκρης (εθνική οδός Καλαμάτας - Τρίπολης) και των ανισόπεδων κόμβων Τεγέας (εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης) και Νεστάνης, σε παρακαμπτήριες διαδρομές. 
. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: