Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Θανάσιμη πτώση για τρίχρονο αγγελούδι



Θλίψη και οδυρμός στο Ναύπλιο από τον ξαφνικό χαμό ενός μικρού αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το άτυχο παιδάκι, ηλικίας μόλις τριών χρόνων, έπαιζε ανέμελο με τα παιχνίδια του υπό την επιτήρηση του πατέρα του, όταν κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, όπου διέμενε η οικογένεια.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 4.15 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο τραγικός πατέρας μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού αφήνοντας για λίγα δευτερόλεπτα μόνο του τον τρίχρονο γιο του. Οταν ξαναβγήκε, δεν τον είδε και αμέσως ο νους του πήγε στο κακό. Οι φωνές τρόμου που άκουσε από τον δρόμο τον έκαναν να παγώσει και αλαφιασμένος έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν, βαριά τραυματισμένο, το παιδί του. Οι γείτονες και οι περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο, ενώ κάποιοι άλλοι τηλεφωνούσαν στο ΕΚΑΒ για να στείλει γρήγορα ασθενοφόρο.

Το παιδάκι διακομίστηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο του Αργους, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος την αργολική πρωτεύουσα. Ολες αυτές τις ώρες ο πατέρας βρισκόταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, μη μπορώντας να πιστέψει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον γιο του. Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου έδωσε εντολή να μη συλληφθεί ο πατέρας. 

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: