Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο ΠελοποννήσουΥπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, συνεδριάζει και πάλι μετά από τρία χρόνια το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. 
Το Περιφερειακό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 17 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης έχει να συνεδριάσει από τις 24 Μαΐου 2007.


 Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι οι βασικές κατευθύνσεις της προτεινόμενης αναθεώρησης/αναμόρφωσης του Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α 2007-2013, το κλείσιμο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2000-2006, οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και άλλα επίκαιρα θέματα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις Αναπτυξιακές Κατευθύνσεις της Περιφέρειας, τους στρατηγικούς στόχους, αλλά και τις τομεακές προτεραιότητες για το περιβάλλον, τις μεταφορές, την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την υγεία και την πρόνοια και την εκπαίδευση, στα πλαίσια της επιταχυνόμενης εφαρμογής του ΕΣΠΑ 2997-2013 και της ολοκληρωμένης αναπτυξιακής προσπάθειας που σχεδιάζεται από τις υπηρεσίας της Περιφέρειας. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: