Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

Γυμνές φωτογραφίες 17χρονης στο Internet από το φίλο της μάνας ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

http://enomenoiblogers.blogspot.com


Στη σύλληψη ενός Έλληνα και μιας Ρωσίδας οδηγήθηκε η αστυνομία μετά την καταγγελία της μικρής κόρης της 17χρονης για προσβλητική συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας της αλλά και για παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η 17χρονη κατήγγειλε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πως 0 30χρονος φίλος της 40χρονης μητέρας της την παρενοχλούσε.

Την έβγαζε φωτογραφίες γυμνή και στη συνέχεια αναρτούσε τις εικόνες στο διαδίκτυο.


Η μητέρα της κοπέλας αντί να την προστατεύσει και να της συμπαρασταθεί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ειδοποίησε το φίλο της και αποφάσισαν από κοινού να τη μεταφέρουν στη Κόρινθο και να την κλείσουν σε διαμέρισμα φίλης της μητέρας της εκεί.

Πράγματι, η κοπέλα κλείστηκε στο διαμέρισμα της 40χρονης, επίσης Ρωσίδας, ώστε να μην καταθέσει στο δικαστήριο που θα γινόταν.

Η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος ενημέρωσε την Αστυνομία της Κορίνθου πως σε κάποιο διαμέρισμα βρίσκεται κλεισμένη η κοπέλα και ξεκίνησαν έρευνες.

Τελικά η κοπέλα απελευθερώθηκε ενώ έχουν συλληφθεί τόσο η μητέρα όσο φυσικά και ο σύντροφός της.

Στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε ένας σκληρός δίσκος ο οποίος και κατασχέθηκε.

Ένταλμα σύλληψης υπάρχει και για τη φίλη της 40χρονης μάνας στης οποίας το διαμέρισμα κλειδώθηκε το νεαρό κορίτσι.Δεν υπάρχουν σχόλια: