Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ελάτε όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη για τις τράπεζες και το πλαστικό τους χρήμα!!

Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο ρεεεεεε !!!!!
l Αφού όποιος κάνει συναλλαγές πάνω απο 1500 ευρώ, μετά το 2011 θα είναι παράνομος! Ολες οι συναλλαγές λέει θα πρέπει να γίνονται με πιστωτικές ή χρεωστικές κινήσεις λογαριασμών.... Σχόλιο δικό μου:



Αν είναι δυνατόν?? Να είσαι παράνομος αν θέλεις να πληρώσεις μετρητά τις αγορές σου, πάνω από 1.500 Ευρώ χωρίς τη διαμεσολάβηση καμίας εβραϊκής ...τράπεζας!! Αντί να πάνε να ελέγξουν το πόθεν έσχες αυτών με τις offshore εταιρείες και τις βιλάρες και τις περιουσίες αυτών που έκαναν δομημένα ομόλογα τα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων και έφεραν τον εργαζόμενο μια ζωή, κόσμο, που πλήρωνε και πληρώνει αδρά την υποτιθέμενη ασφάλισή του, στο χείλος της ανασφάλειας και του κινδύνου της μη συνταξιοδότησής του, σε βαφτίζουν παράνομο, αν έχεις να ξοδέψεις, πάνω από 1.500 Ευρώ, μετρητοίς, ανεξέλεγκτα και χωρίς όρους, άσχετα που τα βρήκες και αν αυτά αποτελούν οικονομίες του κόπου σου και της νόμιμης εργασίας σου!!
Αλλού να ψάξετε κύριοι τα παράνομα έσοδα κι όχι στον κόσμο που προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί!! Πάτε να ελέγξετε τη διαγραφή του προστίμου των 5,5 δισ. ευρώ της "Ακρόπολις Χρηματιστηριακή" και μετά μιλάτε για τα 1.500 Ευρώ του κοσμάκη!!
Χρηματιστήριο,Κουμπάροι,Siemens, Βατοπέδι,Αναψυκτήρια,
Ζαχόπουλος,Ζαρντινιέρες,Πυρκαγιές, Στρατηγός άνεμος,Αυθαίρετα,Μαν,Μίζες παντός καιρού και τύπου,Ατιμωρησία πολιτικών εδώ και δεκαετίες,Υποσχέσεις,Δεσμεύσεις, Ψέματα και καμία αλλαγή ή καλύτερα αλλαγή προς το χειρότερο.


Προς θεού ο Έλληνας δεν ξεχνάει εύκολα.Απλώς δεν θυμάται εύκολα...

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: