Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Πάμε καλά;

http://enomenoiblogers.blogspot.comhttp://activistis.gr/
large_Strange_FruitΤί γίνεται ρε φιλαράκια της κυβέρνησης; Ελέγχετε την κατάσταση;
Καταθέτετε το  ασφαλιστικό. Υποτίθεται αφορά όλους. Μάλλον πλην Λακεδαιμονίων.....
Εξαιρούνται οι ένστολοι, αστυνομικοί, στρατιωτικοί,  και δεν ξέρουμε ποιοι άλλοι ακόμη. Εξακολουθούν να δικαιούνται και να παίρνουν σύνταξη στα 8 χρόνια οι Βουλευτές, πέραν όποιας άλλης σύνταξης από αλλού. (Τέσσερις συντάξεις φημολογείται ότι εισπράττει ο Μητσοτάκης, αληθεύει;) Θα φορολογηθεί επιτέλους κάποτε η εκκλησία;

Καταθέτετε το φορολογικό. Περικοπές επιδομάτων των Δ.Υ. παγώματα μισθών.Υποτίθεται αφορά όλους. Μάλλον πλην Λακεδαιμονίων.....
Εξαιρούνται οι βουλευτές, δικαστικοί, (πάνω από 7.000 μηνιαίως), προσωπικό βουλής (16 μισθοί), και δεν ξέρουμε ποιοι άλλοι ακόμη.
Αυξάνετε τους έμμεσους φόρους στα καύσιμα (και ποτά - τσιγάρα). Ανακοινώνεται μια βδομάδα πριν την εφαρμογή. Η κερδοσκοπία στο άκρον άωτον. Έχουν φουλάρει τις δεξαμενές και κονομάνε στην υγεία των κορόιδων καταναλωτών.
Στήνετε εξεταστικές επιτροπές για την κλοπή δισεκατομμυρίων από την τσέπη των αφελών Ελλήνων(Ζήμενς,Βατοπέδι,δομημένα ομόλογα, χρηματιστήριο και δεν συμμαζεύεται....) και είναι κοινή πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει κανείς τα κλεμμένα.... (αμφίβολο αν εξαργυρώσει τις ευθύνες του το πολιτικό σύστημα με φυλάκιση καναδυό  μικρολαμόγιων).
Θα ξεφύγουμε ποτέ από την  Ελλάδα της εξαίρεσης, της κουτοπονηριάς, της λαμογιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: