Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Παραμένει στη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μανώλης

Έκλεισε το θέμα με τον Γιάννη Μανώλη, αφού με δήλωσή του ο βουλευτής Αργολίδας σημειώνει ότι ουδέποτε είχε πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ.

Σχετική δήλωση διένειμε η ΝΔ, σημειώνοντας: «Με επιστολές του, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανώλης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Κόμματος.

» Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον βουλευτή, η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή, αφού, άλλωστε, ουδέποτε του εζητήθη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Εξάλλου, ο Γιάννης Μανώλης δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι ποτέ δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω προβλήματα στο Κόμμα και την Κυβέρνηση». Το πρωί ο κ. Μανώλης έστειλε επιστολές στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Τραγάκη και τον Λευτέρη Ζαγορίτη.

Όπως μετέδωσε το Mega, στην πρώτη επιστολή του, προς τον κ. Τραγάκη, ο Γ.Μανώλης υπεραμύνθηκε των απόψεών του, τις οποίες θεωρεί, όπως σημειώνει, σύμφωνες με τις αρχές που έθεσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο βουλευτής Αργολίδας κάλεσε στη συνέχεια τον γραμματέα της ΚΟ, που χθες αποδοκίμασε ανοιχτά τις δηλώσεις του, να κάνει δεκτή την παραίτησή του αν θεωρεί ότι όσα είπε αντιβαίνουν στις αρχές της ΝΔ.

Η δεύτερη επιστολή, προς τον κ. Ζαγορίτη, έχει αντίστοιχο περιεχόμενο. Σε αυτή καλούσε τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας να κάνει δεκτή και την παραίτησή του από το κόμμα αν θεωρεί ότι όσα είπε αντιβαίνουν στις αρχές της ΝΔ.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

"Φεύγω από βουλευτής. Μπορεί να φύγω και από το κόμμα"

Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής ακόμη και να αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μανώλης, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στις οποίες προέβη προς τη «zouglagr».http://www.zougla.gr/news.php?id=23943

Σε νέα περιδίνηση εισήλθε, από χθες Τρίτη, η Νέα Δημοκρατία με την εμπλοκή του βουλευτή Αργολίδας στη διαδοχολογία. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. κάλεσε το βουλευτή να δώσει εξηγήσεις αλλά ο κ. Μανώλης έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον κ. Τραγάκη και σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα είχε μία κρίσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Σιούφα.

Ο κ Μανώλης, μιλώντας στη «zougla.gr», είπε πως το πιθανότερο είναι να μην παραμείνει βουλευτής αλλά και το ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και από το κόμμα. «Πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια», είπε ο κ. Μανώλης για να συνεχίσει «Εγώ είμαι ελεύθερος και θα λέω ό,τι θέλω».Ο βουλευτής Αργολίδας ενεπλάκη χθες, Τρίτη, σε μία έντονη αντιπαράθεση με στελέχη της Ν.Δ. μετά την αιφνιδιαστική δήλωσή του, πως ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να παραμείνει αρχηγός του κόμματος, έστω και αν ηττηθεί στις επόμενες εκλογές. Παράλληλα, ο κ. Μανώλης άφησε σαφείς αιχμές κατά της Ντόρας Μπακογιάννη. Το βουλευτή κατηγόρησε μερίδα των στελεχών της Ν.Δ. και για ηττοπαθή στάση, αφού έφερε στην ημερήσια διάταξη και την πιθανότητα να ηττηθεί το κόμμα του, αλλά και αναφέρθηκε στην «επόμενη ημέρα» της ήττας, στηρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

BEΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Η οικογένεια του Κυρίου Μπουρη θα ήθελε να ευχαριστήσει ακόμα μια φορά τους δημότες Άργους για το πραγματικό και συγκινητικό ενδιαφέρον ,που δείχνουν καθ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.Επίσης ενημερώνουμε ότι η υγεία του δήμαρχου παρουσιάζει συνεχή βελτίωση।οποιαδήποτε πληροφορία έξω από τα ιατρικά ανακοινωθέντα,ΜΌΝΟ σύγχυση μπορεί να επιφέρει,και θλίψη στην οικογένειά του