Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας



Πλειστηριασμός Πρώτης κατοικίας (παρακαλώ κοινοποιήστε το) – Προς κυβερνώντες (και για να τελειώνουμε με τα άθλια ψέματά τους): 
Άκουγα το πρωί στον Real τον Αλεξιάδη του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «φέρτε μου έναν» που να απειλείται η πρώτη κατοικία του…
Λοιπόν: 
Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος. Ζει σε 43 τετραγωνικά, σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα. Η εφορία της έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής αυτής κατοικίας της για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι. Προηγουμένως φρόντισαν να της κατάσχουν και το τελευταίο ευρώ της σύνταξής της από τον κατά τα άλλα «ακατάσχετο» λογαριασμό της. 



Επομένως: Η’ η κυρία Μπεμπόνη (με την άδειά της δημοσιοποιούμε την περίπτωσή της) είναι «μεγαλοοφειλέτης», «στρατηγικός κακοπληρωτής με βιλάρες», είναι κάτοχος off shore και paradise papers ή εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είστε άθλιοι.

Τόσο άθλιοι όσο και οι παπαριές σας περί «προστασίας της λαϊκής κατοικίας».

Κατά τα λοιπά να θυμάστε: Η αλητεία, η ατιμία, το έγκλημα των πλειστηριασμών για να (ξανα)μοιράσετε λεφτά στους τραπεζίτες φίλους σας και στα κοράκια, δεν θα περάσει.
Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου
O «Ημεροδρόμος» επικοινώνησε με την κυρία Μπεμπόνη, η οποία, μεταξύ άλλων, περιέγραψε ότι η πρώτη κατοικία είναι στη συγκεκριμένη διεύθυνση, κάτι που είναι γνωστό στις αρχές. Μένει εκεί από το 1979 (έτος κατασκευής, σύμφωνα με την ίδια, είναι το 1969). 
Η κυρία Μπεμπόνη είναι τόσο …πλούσια που η μηνιαια σύνταξης της φτάνει το ιλλιγιώδες ποσό των  588,26€, σύμφωνα με τα λεγόμενα της.  Από το Νοέμβρη, μάλιστα, δεν παίρνει το το ΕΚΑΣ των 78 ευρώ.
 
Οσον αφορά τα πρόστιμα υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο ποσό προέρχεται από πρόστιμα της τροχαίας, για τις μπάρες των διοδίων (τις χρονίες από το 2010 έως το 2013)… Η κυρία Μπεμπόνη σήκωνε τις μπάρες, όπως την παρότρυνε εκείνη την εποχή ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην αντιπολίτευση, σχολιάζει.  
 
Η κυρία Μπεμπόνη είναι ιδιοκτήρια ενός αυτοκινήτου κυκλοφορίας του 1997 και ισχυρίζεται πως της «φορτώθηκε» ιδιοκτησία 3 ΙΧ. Στη συνέχεια εκδόθηκε ΤΑΦΕΕ επιστροφής φόρων, αλλά οι αρμόδιοι ξέχασαν να το διορθώσουν. Με αυτόν τον τρόπο, λέει, «φορτώθηκε» 2.253.68 συν τοκους 493,56. Τα άλλα ποσά προέρχονται από φόρο εισοδήματος, τα οποία – λόγω της πενιχρής σύνταξης – δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: