Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

απάντηση της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αργολίδας




Η Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών δημιουργήθηκε από την ανάγκη συμπαράστασης στους συμπολίτες μας που βλέπουν να χάνουν την περιουσία τους (σπίτια-και Α’ κατοικία, επιχειρήσεις και χωράφια) μέσω της διαδικασίας των πλειστηριασμών.
Πλειστηριασμοί που γίνονται λόγω οφειλών στις Τράπεζες. Οφειλές που έχουν δημιουργηθεί σε ένα περιβάλλον παρατεταμένης ( 8ετούς ) οικονομικής κρίσης.
Σε αυτό το περιβάλλον που ανακεφαλαιοποίησε ΤΡΕΙΣ φορές με πακτωλούς δισεκατομμυρίων το Τραπεζικό σύστημα και άφησε την πλειοψηφία της κοινωνίας έρμαιο στις ορέξεις των Τραπεζών και των Διεθνών Funds- κορακιών, αποφασίσαμε να αντισταθούμε.
Στην προσπάθειά μας αυτή καταφέραμε να έχουμε την συμπαράσταση της πλειοψηφίας των επαγγελματικών και εργατικών σωματείων όπως και της αυτοδιοίκησης. Και Πανελλαδικά να έχουμε την υποστήριξη της πλειοψηφίας και των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.
Στην περίπτωση, όμως, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αργολίδας παρακολουθούμε με τεράστια έκπληξη μια αντίθετη στάση.


Μια στάση που με την τελευταία ανακοίνωση, καταδικάζει την υποτιθέμενη ψυχολογική βία κατά των συμβολαιογράφων και δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για τους αδύναμους της οικονομικής κρίσης, που χάνουν την περιουσία τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Καταδικάζει και κατηγορεί την δράση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ κατά των Πλειστηριασμών, λέγοντας, μάλιστα, ότι βοηθά με τον τρόπο του τα Διεθνή Κοράκια, επειδή δεν αφήνει τους συμβολαιογράφους να κάνουν την δουλειά τους, και δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για τον εκφοβισμό μιας ολόκληρης κοινωνίας από την λαίλαπα των Πλειστηριασμών.
Η προσπάθεια σας να αποδείξετε ότι αυτή η διαδικασία των Πλειστηριασμών έχει ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ αποτελέσματα στην κοινωνία, γιατί αφορούν πληρωμές δεδουλευμένων, διατροφές κτλ.,μόνο την θυμηδία των συμπολιτών μας μπορεί να προκαλέσει. Η Κίνησή μας από την πρώτη στιγμή έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν εμπλέκεται σε πλειστηριασμούς μεταξύ ιδιωτών και αποτρέπει ΜΟΝΟ Πλειστηριασμούς που διενεργούν οι Τράπεζες.
Αντί να επιχειρηματολογείτε με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε καλύτερα να επικαλεστείτε την άρρωστη μάνα σας ή τα ανήμπορα παιδιά σας, όπως ακριβώς έκαναν κάποιοι άλλοι στην κατοχή.
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !
Εμείς συνεχίζουμε στο πλευρό της ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !
Εσείς ;
ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: